ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Ναδάλ ανοίγει ακαδημία στη Χαλκιδική!

Ο Ναδάλ ανοίγει ακαδημία στη Χαλκιδική!

Μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα ετοιμάζεται από τον Απρίλιο του 2019 να ξεκινήσει μια σπουδαία αθλητική συνεργασία με τον Ισπανό θρύλο του τένις

Μια μεγάλη αθλητική συνεργασία με τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ ετοιμάζεται να ξεκινήσει από το 2019 το Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

 

 

Συγκεκριμένα, το Sani συμφώνησε με τον κορυφαίο Ισπανό τενίστα για την υλοποίηση ενός project της «Rafael Nadal Tennis Academy by Movistart» με τους πελάτες του να είναι πλέον σε θέση ώστε να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας προπόνηση σε ένα από τα 8 χωμάτινα courts της ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

 

Συγκεκριμένα, το «Rafael Nadal Tennis Center» αναμένεται να λειτουργήσει από τον Απρίλιο της τρέχουσας χρονιάς στην Κασσάνδρα και οι επικεφαλής του Sani προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίσημη έναρξη της ακαδημίας.

 

Από τη μεριά του, ο θρύλος του Roland Garros δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του ''Rafa Nadal Tennis Centre'' στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης της ακαδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο».

 

 

X