ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Να περιορίσει τη «χασούρα» ο ΠΑΟΚ

Να περιορίσει τη «χασούρα» ο ΠΑΟΚ

Μονόδρομος για τον Δικέφαλο μοιάζει ο συμβιβασμός με τον Χρυσικόπουλο μετά την κατάθεση της προσφυγής του

Με μία προσωρινή διοίκηση που δεν έχει ρευστότητα και τη δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης στα πράγματα, ο ΠΑΟΚ το μόνο που μπορεί να κάνει σε αυτήν την περίοδο είναι να περιορίσει το κακό στον βαθμό που μπορεί. Αυτό θα υποχρεωθεί εκ των πραγμάτων να κάνει πια με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

 

Η κίνηση προσφυγής του διεθνή φόργουορντ βάζει τα πράγματα σε μία βάση από την οποία μόνο χαμένες μπορούν να βγουν και οι δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ γιατί έχει μπροστά του πια μία προσφυγή 167 χιλιάδων ευρώ (από αυτές μόνο 55 χιλιάδες είναι τα δεδουλευμένα) και ο Χρυσικόπουλος γιατί θα υποχρεωθεί να μείνει χωρίς παιχνίδια στους πρώτους μήνες της σεζόν, αφού η διαδικασία εκδίκασης μιας προσφυγής είναι χρονοβόρα.

 

Η “Μ¨είχε επισημάνει εξ αρχής ότι ακόμη και οι συζητήσεις με τους Φλεβαράκη και Μέξα, επιβεβαίωσαν επί της ουσίας ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να υπολογίζει με σιγουριά στον Χρυσικόπουλο. Σε τελική ανάλυση κανείς δεν θέλει να κρατήσει με το ζόρι έναν παίκτη, πολύ περισσότερο όταν τον έχει απλήρωτο για μήνες. Γι' αυτό και ο συμβιβασμός μοιάζει πια με μονόδρομο.

 

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα περιορίσει στον μικρότερο βαθμό την οικονομική απώλεια -η πλευρά του παίκτη πρότεινε προ εβδομάδων ακόμη και να χαρίσει αυτό το ποσό προκειμένου να μείνει ελεύθερος- και ο Χρυσικόπουλος από την πλευρά του θα μπορέσει να παίξει άμεσα στην ΑΕΚ με την οποία έχει συμφωνήσει παρότι είναι φανερό ότι δεν έχει λύσει τα προβλήματα της -η χθεσινή ανάρτηση του Βινς Χάντερ που ζήτησε τα χρήματα του- και του ότι δεν προορίζεται για βασικός. Για να υπάρξει όμως ακόμη και ένας συμβιβασμός, θα πρέπει κάποιος να πάρει την απόφαση και την ευθύνη της.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/8)

X