ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα εάν δε λυθούν τα τηλεοπτικά»

«Να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα εάν δε λυθούν τα τηλεοπτικά»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για την πιθανότητα αύξησης των ομάδων του πρωταθλήματος σε 20 και την υπόθεση των τηλεοπτικών

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα δε θα πρέπει να ξεκινήσει εάν δε βρουν τηλεοπτική στέγη και οι υπόλοιπες έξι ομάδες αλλά και ότι οι ομάδες θα πρέπει να αποχωρήσουν από το στοίχημα εάν δεν έχουν κάποιο έσοδο από την παρουσία τους σε αυτό εξέφρασε ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την αύξηση των ομάδων της Super League σε 20: «Είναι κάτι που έχει ακουστεί αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Πολλά ακούγονται. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι όταν ξεκινάς ένα πρωτάθλημα είναι άσκοπο να αλλάζει η προκήρυξη στη μέση μιας χρονιάς. Του χρόνου εγώ σα Λαμία εάν έρθει κάτι τέτοιο θα είμαι αρνητικός. Κάθε τρεις και λίγο δε μπορείς να αλλάζεις τη νομοθεσία. Εάν η Super League είναι 20 η Football League πόσες θα είναι;.

 

Για το ενδεχόμενο 12 ομάδων: «Εάν έχουν οφέλη και οι άλλες ομάδες και είναι θετικά για το ποδόσφαιρο θα συμφωνήσω αλλά εάν είναι μόνο για να πούμε ότι κάτι αλλάξαμε δε θα συμφωνήσω».

 

Για τα τηλεοπτικά: «Προγραμματίζουμε τη νέα χρονιά χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και λέμε ότι δε θα πάρουμε τα τηλεοπτικά αλλά θα υπάρχει ένα άλλο έσοδο. Τα υπόλοιπα από την τσέπη μας».

 

Για την πιθανότητα να αναλάβει η ΕΡΤ: «Εμείς είμαστε δεκτοί σε κάθε πρόταση. Η Λίγκα δε μπορεί να ξεκινήσει χωρίς τις 6 αυτές τις ομάδες. Πιστεύω ότι εάν δε βρεθεί τηλεοπτική στέγη δε θα ξεκινήσουμε εκτός εάν συμφωνήσουν και οι άλλοι. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε. Πώς θα γίνει οι μισές με τηλεοπτικό συμβόλαιο και οι άλλοι όχι; Πιστεύω πρέπει να παρέμβει και η Πολιτεία για να υπάρξει δικαιοσύνη ανάμεσα στις ομάδες. Επιπλέον, εάν δεν έχουμε έσοδο από το στοίχημα ποιος ο λόγος να είμαστε;»

 

Ακούστε όσα είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

X