ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Να λειτουργήσουν όλοι χωρίς εγωισμό για το καλό του Άρη» (audio)

«Να λειτουργήσουν όλοι χωρίς εγωισμό για το καλό του Άρη» (audio)

Ο Σπύρος Γόγολος σχολίασε στο Metropolis 95.5 τις πληροφορίες για την πιθανή αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη από τον Άρη.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Γόγολος και σχολίασε τις πληροφορίες περί πρόθεσης αποχώρησης εκ μέρους του Παύλου Μυροφορίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην γενικότερη αγωνιστική κατάσταση των «κιτρινόμαυρων».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις πληροφορίες που φέρνουν τον Παύλο Μυροφορίδη να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη: «Για να πετύχει μια ομάδα θα πρέπει η διοίκηση με τον τεχνικό διευθυντή να λειτουργούν σαν ένα. Ο Άρης είναι πρώτος, είναι μέσα στους στόχους του, χρειάζεται, βεβαίως, ενίσχυση και υπεύθυνος για τους παίκτες που θα αποκτηθούν είναι ο προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή που σχεδιάζουν την ομάδα. Η διοίκηση οφείλει να υπακούει στα “θέλω” τους. Μόνο ευχάριστες δεν είναι οι πληροφορίες που βγαίνουν. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και ο πρόεδρος μαζί με τον κ. Σπανό και τον κ. Μυροφορίδη να λειτουργήσουν χωρίς εγωισμό».

 

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο Άρης: «Το ευχάριστο για τον Άρη είναι ότι ο ΟΦΗ στραβοπάτησε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η διαφορά των έξι πόντων δεν είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι και μικρή. Όπως βλέπουμε τη βαθμολογία, υπάρχουν τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Δεν θέλει πολλές προσθήκες. Έναν με δύο παίκτες στο επιθετικό κομμάτι για να μπουν και να κάνουν τη διαφορά. Ποιοι θα είναι αυτοί; Σίγουρα δεν είναι εύκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Πρέπει να γίνουν προσεκτικές επιλογές. Δεν είναι άσχετος από ποδόσφαιρο ο Καρυπίδης, όμως, για το καλό της ομάδας πρέπει όλοι να λειτουργήσουν ως ομάδα».

 

Για τους λόγους της αγωνιστικής κοιλιάς: «Μια ομάδα που ξεκινάει τόσο καλά το πρωτάθλημα θα έχει και παιχνίδια που δεν θα αποδώσει αυτά που πρέπει. Θα πρέπει ο Άρης να μάθει να κερδίζει είτε παίζοντας καλά είτε όχι. Από ότι βλέπω, έχει θέμα στην κορυφή της επίθεσης. Πρέπει να βρει τον παίκτη με το εύκολο γκολ. Γιατί όταν προηγηθεί στην έδρα του θα είναι δύσκολο για τον όποιο αντίπαλο να αντιδράσει. Πρέπει να βρει το αντίδοτο απέναντι στις κλειστές άμυνες».

 

Ακούστε όσα είπε ο Σπύρος Γόγολος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

 

X