ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Να είναι η τελευταία χρονιά που λείπει ο Άρης από τη Super League»

«Να είναι η τελευταία χρονιά που λείπει ο Άρης από τη Super League»

Ο Σπύρος Γόγολος μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ξεκίνημα του Άρη στη FL, ενώ σχολίασε και την αντίδραση Καπνίδη για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Γόγολος και αναφέρθηκε στο εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League, όπως επίσης και στην αντίδραση του Αντώνη Καπνίδη εξαιτίας της περιορισμένης συμμετοχής του τη φετινή χρονιά.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά, έκανε το απόλυτο. Ξεκίνησε όπως ήθελαν όλοι να ξεκινήσει. Έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έγιναν προσεκτικές κινήσεις το καλοκαίρι, δημιουργήθηκε μια πολύ καλή ομάδα. Ο Παύλος Μυροφορίδης έδειξε ότι ξέρει την κατηγορία και γνωρίζει τον τρόπο για να ανέβει μια ομάδα στη Super League. Η Football League είναι μια δύσκολη κατηγορία, θέλει υπομονή, πειθαρχία και όχι δημιουργία προβλημάτων».

 

Για την αντίδραση Καπνίδη σχετικά με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του: «Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις παικτών που δεν είναι οι πρέπουσες, όμως, με καλή διάθεση, κατανόηση και εφόσον ο ποδοσφαιριστής καταλάβει το λάθος του όλα αυτά λύνονται και μένουν πίσω. Τα αποδυτήρια δεν είναι εκκλησία. Είναι 25 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν νεύρα και εντάσεις. Τα παιδιά που δεν παίζουν είναι στενοχωρημένα και αυτό είναι καλό διότι όλοι θέλουν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την ομάδα. Συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες αυτά. Δεν πρέπει, βεβαίως, να συμβαίνουν, αλλά με την καλή διάθεση όλων όλα αυτά λύνονται και δεν μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Στην ομάδα πρέπει όλοι να είναι ίσοι και όλοι να βάζουν την ομάδα πάνω από όλα».

 

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια: «Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα. Υπάρχει καλή ψυχολογία και καλοί παίκτες για την κατηγορία. Δεν θα θυμάται κανείς αν ο Άρης έπαιξε καλά ή όχι σε κάποιο παιχνίδι. Το ζητούμενο είναι οι βαθμοί και, μέχρι στιγμής, ο Άρης το κατάφερε στο έπακρο. Εύχομαι να είναι η τελευταία χρονιά που ο Άρης λείπει από τη Super League, διότι τα τέσσερα χρόνια που λείπει είναι πολλά».  

 

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Γόγολος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X