ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Να επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μετά τις δηλώσεις Αμαραντίδη»

«Να επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μετά τις δηλώσεις Αμαραντίδη»

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα μετά την ομολογία Αμαραντίδη ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Τι είπε στο Metropolis 95.5

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Ο γνωστός νομικός και πρώην ποδοσφαιριστής σχολίασε την ομολογία του Δημήτρη Αμαραντίδη για το προ ετών παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια και χαρακτήρισε επιβεβλημένη την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Πρέπει να παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Ας περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η ανταπόκρισή του. Όταν πρόκειται για τέτοια αδικήματα, υπάρχει απαράγραπτο. Δεν υπάρχει, δηλαδή, πρόβλημα παραγραφής. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός. Δεν ξέρω αν θα παρέμβει. Ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει αρκετά στοιχεία υποκρισίας και παραλογισμού. Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να αντιδράσει κανείς μετά από τέτοια δήλωση, η οποία, βεβαίως, λαμβάνει έκταση και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή να ασχοληθούμε με ένα θέμα, στο οποίο η αθλητική δικαιοσύνη ασχολήθηκε στο παρελθόν χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα».

 

Ακούστε όσα είπε ο Λάκης Σημαιοφορίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X