ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Να η ευκαιρία του!

Να η ευκαιρία του!

Πρόγραμμα… κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Άρη αυτό που ακολουθεί μέχρι το τέλος του α΄ γύρου

Εξι αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του α΄ γύρου της φετινής Football League, με τον Αρη να έχει φέρει πλέον στα μέτρα του την κούρσα του Πρωταθλήματος οδηγώντας την επί της ουσίας όπως θέλει αυτός.

 

Η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, στο πιο δύσκολο παιχνίδι της σειράς, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τη στάμπα του φαβορί που κουβαλάει η φετινή ομάδα. Μετά από 10 αγωνιστικές ο Αρης παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος συντηρώντας μια απόσταση ασφαλείας οκτώ βαθμών από την 3η θέση. Το γεγονός όμως δεν είναι αυτό, αλλά το πρόγραμμα που ακολουθεί και η μεγάλη ευκαιρία που έχουν οι κιτρινόμαυροι να κλείσουν τον πρώτο γύρο αήττητοι -καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ -μιλώντας έπειτα με ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά για άνοδο!

 

Με βάση τη δυναμικών των έξι αντιπάλων και την βαθμολογική τους συγκομιδή (σ.σ. 6η θέση και κάτω) το πρόγραμμα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σοβαρού αγωνιστικά και προσηλωμένου στον στόχο του Αρη.

 

Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό (σ.σ. τρεις βαθμοί άνευ αγώνα) οι κιτρινόμαυροι μπορούν να πετύχουν ακόμα και το απόλυτο, χτίζοντας νέο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων που όχι μόνο θα δώσει επιπλέον ψυχολογία, αλλά ουσιαστικά θα τελειώσει για τον Αρη την υπόθεση άνοδος. Ζητούμενο όμως για να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη είναι η σοβαρότητα με την οποία απαιτείται να δουν τα προσεχείς παιχνίδια τους οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα εξέλαβαν το μήνυμα από τον Παύλο Μυροφορίδη: «Οταν πάντως παίζετε έτσι σε κάθε ματς και είστε αυτοί που πρέπει, τότε δεν έχετε να φοβάστε κανέναν».

X