ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Να η ευκαιρία μας»

«Να η ευκαιρία μας»

Ο Κώστας Πετρωτός αρθρογραφεί για την ευκαιρία που πήραν τα ελληνόπουλα του ΠΑΟΚ αλλά και την συνέχεια που πρέπει να έχουν

Πέλκας, Λημνιός, Κουλούρης και Πασχαλάκης είναι τα κεντρικά πρόσωπα στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά το εμφατικό διπλό στα Πηγάδια επί της Ξάνθης.

 

Οι τέσσερις Ελληνες παίκτες είχαν πάρει πριν το παιχνίδι από την τεχνική ηγεσία το μήνυμα ότι θα αγωνιστούν, γεγονός που τους πείσμωσε και τους έδωσε κίνητρο. Είναι ενδεικτικές οι μεταξύ τους συζητήσεις, τις οποίες σας αποκαλύπτει σήμερα η «Μ». «Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει στη νίκη και να αποδείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βασιστεί σε εμάς. Αυτή είναι η ευκαιρία μας», έλεγαν χαρακτηριστικά.

 

Ηταν αποφασισμένοι να πείσουν τον Λουτσέσκου ότι μπορούν να προσφέρουν, εφόσον, φυσικά, παίξουν, και τα κατάφεραν. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους και να μην μείνουν στην θετική παρουσία που είχαν κόντρα στην Ξάνθη. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, άλλωστε, είναι διατεθειμένος να αυξήσει σημαντικά από εδώ και πέρα τον χρόνο συμμετοχής τους, δείχνοντάς τους έμπρακτα ότι τους έχει εμπιστοσύνη και πως θα είναι δίκαιος απέναντί τους.

X