ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Να απαντήσει ο Βιεϊρίνια στον Καραγεωργίου!

Να απαντήσει ο Βιεϊρίνια στον Καραγεωργίου!

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί για τις δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου για τον Βιεϊρίνια

Αυτή ναι ήταν δήλωση βόμβα. Ο Νίκος Καραγεωργίου, υποστήριξε χθες το μεσημέρι μιλώντας στην εκπομπή, στο metropolis 95.5, ότι ο Βιεϊρίνια όπως είναι σήμερα δεν δικαιούται να παίζει στον ΠΑΟΚ! Κι αυτό μόλις 24ωρες μετά την ανάδειξη του Πορτογάλου σε MVP στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (2-1).

 

Ο Καραγεωργίου πήρε πρώτα θέση απέναντι στο δίλημμα σε ποια θέση πρέπει να παίζει ο Βιεϊρίνια, μπακ ή εξτρέμ:  «Είχε γίνει η ίδια συζήτηση και το καλοκαίρι όταν ήταν να αποκτηθεί ο παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πει τότε, ότι  ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες στις πτέρυγες και θα ήταν πολυτέλεια να βλέπαμε ξαφνικά τον Βιεϊρίνια ως μπακ. Αν πήραμε τον Βιεϊρίνια για να παίζει αριστερό μπακ κάναμε λάθος. Ήρθε εδώ για να ολοκληρώσει την καριέρα του όχι, όμως, ως μπακ. Από ανάγκη και φιλότιμο το κάνει. Αγωνιζόμενος στην επίθεση δεν έδειξε μέχρι στιγμής τα χαρίσματα που είχε δείξει όταν ήταν νεότερος. Βάζει δύσκολα στους προπονητές. Δεν δικαιούται να παίζει (!)» είπε.

 

Και συνέχισε: «Όσες φορές αγωνίστηκε στην επίθεση, πέρασε απαρατήρητος. Την ξέρουμε την αξία του, την είδαμε όταν ήταν νεότερος. Μέχρι τώρα, όμως, δεν την έχουμε δει τη φετινή περίοδο. Επειδή ο Βιεϊρίνια είναι μια αξία και οι αξίες μέσα από τα παιχνίδια μπορούν και βρίσκουν ρυθμό, πιθανόν και οι προπονητές να τον στηρίζουν ελπίζοντας ότι θα βρει τον ρυθμό του. Μακάρι να το καταφέρει διότι έτσι θα βοηθηθεί και ο ΠΑΟΚ» κατέληξε.

 

Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, η εντυπωσιακή τοποθέτηση του Νίκου Καραγεωργίου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Και είναι εντυπωσιακή επειδή πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα, στο θυμικό του κόσμου αλλά και στην εδραιωμένη άποψη ότι ο Πορτογάλος άσος είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Αν υπάρχει κάποιος που πρέπει τώρα να δώσει «πληρωμένη» απάντηση είναι ο ίδιος ο Βιεϊρίνια. Όχι με τα λόγια αλλά μέσα στο γήπεδο!

 

X