ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπρίτο: «Χρήσιμος ο βαθμός στις Σέρρες, έχουμε υψηλούς στόχους»

Μπρίτο: «Χρήσιμος ο βαθμός στις Σέρρες, έχουμε υψηλούς στόχους»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, Εντουάρντο Μπρίτο

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος μίλησε για το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του για να μην χάνει βαθμούς αλλά και το πώς καταφέρνει να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Σίγουρα ο βαθμός ήταν πολύ χρήσιμος έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν καταλάβαμε πως δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πήραμε τελικά την ισοπαλία».

 

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του: «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις μέσα στην ομάδα, θέλουμε να έχουμε την κατοχή για να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Δεν έχουμε κάνει πολλές καθαρές φάσεις, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλουμε. Η ομάδα θέλει να είναι ψηλά, θέλει να ανέβει και για αυτό δεν είναι καλό το ξεκίνημα όμως υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα».

 

Για το πώς θα χαρακτήριζε το φετινό πρωτάθλημα: «Είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, πρέπει να είμαστε κοντά στην κορυφή. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα για να παραμείνουμε στην κορυφή».

 

Για το τι τον κάνει να παραμένει σε υψηλό επίπεδο σε τέτοια ηλικία: «Αγαπώ αυτό που κάνω και για αυτό συνεχίζω και το κάνω. Πρέπει να είσαι καλά ψυχολογικά, το θέλω ακόμη και βλέπω ότι ακόμη μπορώ να τρέχω. Όταν δεν μπορέσω να τρέχω τότε θα πάω σπίτι μου».

 

Για τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 1η θέση της Σούπερ Λιγκ: «Η ομάδα έπρεπε να ανανεωθεί, πήρε παιδιά καινούρια και το χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Είναι καλό για το πρωτάθλημα να είναι 1ος ο Ατρόμητος και διασφαλίζει από τώρα σιγά σιγά την συμμετοχή του στα πλέι οφ».

X