ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπράνκο: «Τέλος οι μεταγραφές για τον Ιανουάριο»

Μπράνκο: «Τέλος οι μεταγραφές για τον Ιανουάριο»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα με αφορμή δημοσιεύματα για ενδιαφέρον για τον Χαμζά Μπάρι της Χάιντουκ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για την περίοδο του Ιανουαρίου δια στόματος Μάριο Μπράνκο.

 

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε στην κροατική ιστοσελίδα 24sata.hr με αφορμή δημοσιεύματα για ενδιαφέρον για τον Χαμζά Μπάρι της Χάιντουκ Σπλιτ.

 

Ο Μπράνκο διέψευσε ότι ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση για τον παίκτη και αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ δε θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή τον χειμώνα.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Μπράνκο: 

 

«Δεν υπήρξε επίσημη επικοινωνία, ούτε επίσημη προσφορά στον Χαμζά, οπότε είναι παράξενο για τον ΠΑΟΚ να μπει σε ολόκληρη την ιστορία. Πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντα του συλλόγου, όπως το έκανα όταν ήμουν στην Χάιντουκ. Ομοίως, πρέπει να προστατεύσω και τον εαυτό μου γιατί οι μεταγραφές είναι εντός των αρμοδιοτήτων μου και δεν θα δούλευα κάτι χωρίς να γνωρίζει ο ΠΑΟΚ τις κινήσεις μου.

 

Δεν υπήρξε καμία επαφή ή επίσημη προσφορά για τον παίκτη και αν κάποιος στην Χάιντουκ έχει προσφορά, θα πρέπει να το ανακοινώσει ελεύθερα. Γνωρίζω τις δυνατότητες του παίκτη και τι κάνει, γιατί εγώ τον έφερα στην Κροατία. Ομοίως, γνωρίζω με ποιους όρους αγοράστηκε, υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να φύγει και πώς να γίνει με τον σωστό τρόπο. Σίγουρα όχι μέσω των εφημερίδων, ειδικά με αυτό το είδος προσφοράς. Ο Χαμζά είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης καθώς και άλλοι παίκτες της Χάιντουκ μπορούσαν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, αλλά ολοκληρώσαμε τις χειμερινές μας μεταγραφές».

X