ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μπορούν να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα ο Μπίσεσβαρ με τον Πέλκα» (aud)

«Μπορούν να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα ο Μπίσεσβαρ με τον Πέλκα» (aud)

Ο Γιάννης Αλεξούλης μίλησε στο Metropolis 95.5 και «αποθέωσε» τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Τι είπε για τον Πέλκα και τη συνύπαρξη τους στην ενδεκάδα.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Λάρισας, Γιάννης Αλεξούλης και αναφέρθηκε στο χθεσινό (12/02) παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την πιθανότητα του ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα: «Με την εικόνα που δείχνει και το ανέβασμα που έχει ως ομάδα φαίνεται πως έχει αποφασιστικότητα για τον τίτλο. Αρκεί να το συνεχίσει αυτό, να μη χάσει τη συνοχή του και μετά όλα θα είναι πιο εύκολα μπροστά του».

 

Για το ποιον ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα: «Είναι πολλά τα παιδιά που διακρίθηκαν. Θέλω να μείνω, όμως, στην ποιότητα του Μπίσεσβαρ. Εχει ποιότητα που δίνει άλλη υφή, παρ’ όλο που πολλές φορές δεν αγωνίστηκε βασικός. Μέσα στην πίεση του παιχνιδιού, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να βρει λύσεις, ενώ έχει και την ταχύτητα που χρειάζεται. Από εκεί και πέρα, είναι και ο Πέλκας. Ο μικρός είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Πρέπει, όμως, τα δικά μας παιδιά να τα κρατάμε σε ισορροπία. Γι’ αυτό και είμαι πιο φειδωλός σε χαρακτηρισμούς. Αν πιστέψουν ότι έφτασαν κάπου, αρχίζει η κατρακύλα. Έχει πολλά να δώσει ο Πέλκας ακόμη. Μακάρι να αποτελέσει την ανερχόμενη δύναμη του ΠΑΟΚ».

 

Για το αν μπορούν να συνυπάρξουν Μπίσεσβαρ και Πέλκας στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: «Σαφώς και μπορούν να παίξουν και οι δύο μαζί. Μπορούν να βγάλουν πράγματα που δεν μπορούν παίκτες που έχουν πιο πολλή δυναμική και ταχύτητα. Έχουν τα στοιχεία για να διασπάσουν μια ζώνη».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Αλεξούλης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X