ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καψάλης: «Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Καψάλης: «Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας μιλάει αποκλειστικά στη «Μ» και κάνει τον απολογισμό της φετινής χρονιάς

Φέτος έκανε πάλι γεμάτη χρονιά. Ο Στέλιος Καψάλης έπαιξε 26 παιχνίδια στη Football League με τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

 

Από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας. Κατέγραψε τρία λιγότερα μόλις από την προπέρσινη, όταν έπαιζε στον Πανσερραϊκό. Είχε κάνει 29 ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

«Το ρόστερ ήταν καλό. Είχε ποιότητα. Συν τοις άλλοις, βοήθησε η έλευση του νέου προπονητή», υποστηρίζει στη Metrosport ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, με αφορμή το αήττητο της Δόξας στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και την πορεία πρωταθλητισμού. «Στην αρχή χάσαμε παιχνίδια, που δεν έπρεπε. Δεν υπήρχε ψυχολογία. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας, με συνέπεια να απωλέσουμε βαθμούς, οι οποίοι μας στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, κάτι περισσότερο στη φετινή χρονιά. Τουλάχιστον στο τέλος έμεινε ευχάριστη γεύση, αφού καταφέραμε και σώσαμε την κατάσταση, αν και ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Αποδείξαμε ότι μπορούσαμε και καλύτερα», δηλώνει ο Καψάλης.

 

«Κορμός και ποιοτικές προσθήκες»

Νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του ο Καψάλης να πάει στη Δόξα; «Εννοείται ότι δικαιώθηκα», ενώ στη συνέχεια απαντά για την αποχώρηση του Γιάννη Μπύρου από τα κοινά της Δόξας και της ΠΑΕ. «Αν αποχωρήσει θα είναι τεράστιο πλήγμα. Χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο».

 

Κάνοντας ταμείο για τη χρονιά, ρωτήθηκε για το τί κρατά: «Την πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Θα μπορούσαμε πολύ ψηλότερα, αν πιστεύαμε περισσότερο στους εαυτούς μας», συμπληρώνει ο Καψάλης.

 

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της. Τί θα κάνει; «Δεν ξέρω, είναι νωρίς ακόμη. Θα το συζητήσουμε και βλέπουμε», δηλώνει ο 24χρονος στόπερ και καταλήγει αναφερόμενος στη Δόξα.

 

«Ο κ. Μπύρος πρέπει να μείνει, αφού με τον κορμό, που έχει δημιουργηθεί και με ποιοτικές προσθήκες, η ομάδα μπορεί ξεκάθαρα να πρωγανωνιστήσει τη νέα σεζόν», επισημαίνει ο Καψάλης στη Metrosport.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X