ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπορεί ο Μπεργκ να καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς;

Μπορεί ο Μπεργκ να καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς;

Ο Σουηδός γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αποδεδειγμένης ικανότητας και σίγουρα αποτελεί λύση πρώτης γραμμής.

Το ερώτημα που ζητάει απάντηση είναι το εξής: μπορεί ο Σουηδός επιθετικός να καλύψει ενδεχόμενο κενό του Σέρβου μπόμπερ; Κι εδώ οι γνώμες διίστανται. Και μαζί ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

 

Όταν το παραπάνω ερώτημα τέθηκε σε δημοσκόπηση στο πλαίσιο της χθεσινής εκπομπής, το 52% συντάχθηκε με την άποψη ότι ο Μπέργκ είναι καλύτερος και το 48% ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Σέρβο.

 

Πρόκειται για ισορροπία, πρόσθετη απόδειξη ότι ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς δεν αρκεί να είναι καλός παίκτης αλλά και να κάνει επικοινωνιακό γκελ στον κόσμο.

 

Υπό αυτό το πρίσμα, η δουλειά των υπευθύνων του ΠΑΟΚ γίνεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς θα πρέπει να βρούν την ιδεατή περίπτωση. Και κάτι τέτοιο, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολο.

 

Η περίπτωση του Μπέργκ όμως είναι κάτι διαφορετικό. Ο Σουηδός γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αποδεδειγμένης ικανότητας και σίγουρα αποτελεί λύση πρώτης γραμμής.

 

Με μια διαφορά. Να είναι ο παίκτης που όλοι γνωρίσαμε στον Παναθηναϊκό. Εκεί είχε αποδειχθεί πολύτιμος. Τόσο με την εκτελεστική δεινότητα του μέσα στην περιοχή όσο και με το περιφερειακό παιχνίδι του έξω από την περιοχή. Σύμφωνα με τον Νίκο Καρούλια «ο Μπεργκ είναι καλύτερος σε πολλά επίπεδα αρκεί να μην έχει χάσει αυτό που όλοι γνωρίζαμε. Κι αυτό γιατί εκτός από το να πετυχαίνει γκολ μπορεί να μοιράζει ασίστ και να είναι εξαιρετικά δημιουργικός».

 

Από την άλλη ο Φερέιρα της Μπενφίκα μετράει ένα γκολ σε επτά παιχνίδια. Μπορεί ο Αργεντίνος, να αποτελεί λύση; Με τέτοια στατιστικά μοιάζει μάλλον δύσκολο.. Σε κάθε περίπτωση μοιάζει με σπαζοκεφαλιά η αντικατάσταση του Πρίγιοβιτς. Το καλύτερο δυνατό είναι ένα: να μείνει ο Σέρβος! Γίνεται; 

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X