ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Σκόρερ ο Μπονατίνι, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

«Σκόρερ ο Μπονατίνι, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Μιγκέλ Κορέιρα μίλησε για την επιλογή Μπονατίνι ως αντι - Πρίγιοβιτς και το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για Κουλούρη - Πέλκα

Σίγουρος ότι ο Λέο Μπονατίνι θα βάλει γκολ και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Κορέιρα στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι μπορεί να παίξει τόσο στην περιοχή όσο και στα πλάγια και βοηθάει τους συμπαίκτες του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον Μπονατίνι: «Ο Μπονατίνι πέρασε από Πορτογαλία και βοήθησε πολύ. Είναι ένας σκόρερ και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολο να είναι σαν τον Πρίγιοβιτς αλλά θα βάλει γκολ. Είναι παίκτης που παίζει μέσα στην περιοχή, είναι δυνατός και μπορεί να παίξει και στα πλάγια. Ξέρει να πατάει στην περιοχή και έχει το τέρμα στα μάτια του. Είναι μια καλή μεταγραφή εάν γίνει. Βοηθάει τους άλλους παίκτες να μπουν στην περιοχή, έχει καλό σουτ, δε φοβάται τον αντίπαλο».

 

Για το εάν μπορεί ο Μπονατίνι να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα. Θα κάνει γκολ και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα».

 

Για το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για Κουλούρη - Πέλκα: «Ο Κουλούρης ενδιαφέρει την Σπόρτινγκ αλλά τώρα άλλαξε ο προπονητής και δεν ξέρω τι γίνεται. Υπάρχει χρόνος μέχρι το τέλος των μεταγραφών».

X