ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπύρος: «Εκπλήρωση ονείρου κατά το ήμισυ»

Μπύρος: «Εκπλήρωση ονείρου κατά το ήμισυ»

Τρέχουν από σήμερα οι διαδικασίες για σύσταση ΠΑΕ και μεταγραφές στη Δόξα

Μετά και την απορριπτική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ αναφορικά με την προσφυγή της Χαλκίδας κανένα εμπόδιο δεν δείχνει ικανό, πλέον, να κόψει τον δρόμο της Δόξας Δράμας για τη Football League.

 

Στις τάξεις των «μαυραετών», βεβαίως, τα έχουν δει... όλα αυτό το καλοκαίρι με τις συνεχείς ανατροπές και περιμένουν την ένταξη και τυπικά της ομάδας στον συνεταιρισμό της Football League προκειμένου να ανοίξουν σαμπάνιες, ωστόσο, η άνοδος θεωρείται γεγονός. «Εκπληρώθηκε κατά το ήμισυ το όνειρο», σχολίασε στη «Μ» περιχαρής ο Γιάννης Μπύρος, δίνοντας το σύνθημα για τη δρομολόγηση όλων των διαδικασιών από σήμερα τόσο στο μεταγραφικό κομμάτι, όσο και στο ζήτημα της σύστασης ΠΑΕ. «Από αύριο (σ.σ. Σήμερα) ξεκινούν όλες οι κινήσεις. Από πριν ένα μήνα έχω δώσει εντολή προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί. Μέσα σε 15 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η σύσταση ΠΑΕ, ενώ προχωράμε και με τις μεταγραφές. Θα γίνουν πέντε κινήσεις πρώτης γραμμής», δήλωσε στη «Μ» ο Γιάννης Μπύρος.

 

Καλό δρόμο με Καπετάνο

 

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτές που έχει καταγράψει και το ρεπορτάζ της «Μ» τις προηγούμενες ημέρες. Καπετάνος, Πετρόπουλος, Μπαϊκαρά και Μάκος ενδιαφέρουν ξεκάθαρα, ενώ θεωρείται δεδομένο πως από σήμερα ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Ιωσηφίδης θα «πολιορκηθεί» και από άλλες προτάσεις ποδοσφαιριστών. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τον Καπετάνο, δείχνει πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Δόξας. Στο σημερινό (17:30) φιλικό με τον Αετό Ορφανού, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δοκιμαστεί και ένας Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που η περίπτωσή του έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες για ομάδα της Super League. Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί πως μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο, η ΕΠΟ αναμένεται να δώσει έξτρα χρόνο (πιθανότατα ως την Παρασκευή 21/9) σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης για πρόσθετες κινήσεις.

X