ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπεργκ: «Γι' αυτό δέχθηκα την πρόταση της Κράσνονταρ»

Μπεργκ: «Γι' αυτό δέχθηκα την πρόταση της Κράσνονταρ»

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα Aftonbladet για το ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες

Το δέσιμό του με τον Παναθηναϊκό ήταν ο κύριος λόγος που ο Μάρκους Μπεργκ δεν ενέδωσε στο πρέσιγνκ άλλων ελληνικών ομάδων.

 

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα Aftonbladet για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Κράσνονταρ, μία επιλογή που θα τον φέρει σε ακριβώς αντίθετες συνθήκες από την προηγούμενη ομάδα του, την Αλ Αΐν.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

 

 

Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες αυτό το καλοκαίρι: «Οι φήμες που ακούγονταν όλο το καλοκαίρι από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο μου με την Αλ-Αϊν είναι φανερό πως είχαν κάτι αληθές μέσα τους. Ωστόσο εγώ είχα μέσα μου την σχέση μου με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο με συνδέει ένα απίστευτα ισχυρό συναίσθημα. Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές (ελληνικές) ομάδες, εκτιμώ και νιώθω κολακευμένος από το ενδιαφέρον αυτό, όμως ο σεβασμός και το δέσιμο που είχα με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ πιο ισχυρός από κάθε άλλη επιλογή που είχα».

 

Για το αν παραμείνει στην Κράσνονταρ και μετά το τέλος του μονοετούς του συμβολαίου: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Τώρα απλά ελπίζω να αρχίσω όσο πιο σύντομα γίνεται και είμαι όσο καλός γίνεται. Θο κοιτάξουμε τον χειμώνα όταν θα μένει ακόμη μισός χρόνος συνεργασίας. Δεν έχω σχέδια. Είναι όπως ίσχυε στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, θα πάρω ό,τι προκύψει».

 

Για την πολιτική της Ρωσίας και τις κατηγορίες εναντίον της: «Είναι ξεκάθαρο ότι διαβάζεις, ακούς και συμμετέχεις σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο. Την ίδια στιγμή, κάποιος είναι στην φούσκα του και προσπαθεί να κοιτάξει ό,τι είναι καλύτερο για την καριέρα του. Λοιπόν, αυτό εξετάζεις όταν κάνεις κάποια βήματα για την καριέρα σου. Αλλά είναι προφανές ότι υπάρχει επιρροή, ενώ έχουμε ακούσει πολλά καλά πράγματα συγκεκριμένα για το Κράσνονταρ, αλλά και για την Ρωσία. Αυτό κοιτάς περισσότερο, την καριέρα σου και το πόσο η οικογένειά σου θα το διασκεδάσει».

X