ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Μπένσον, ο Καββαδάς και ο γρίφος του σέντερ

Ο Μπένσον, ο Καββαδάς και ο γρίφος του σέντερ

Ο Άρης επικοινώνησε χθες εκ νέου με τον ατζέντη του Αμερικανού σέντερ και την ίδια ώρα ο Έλληνας σέντερ επιβεβαίωσε τις επαφές του με τους «κίτρινους»

Φαίνεται ότι ο Αρης δεν έχει καταλήξει ακόμη στον έναν σέντερ που θα αποκτηθεί για να κλείσει η γραμμή της φροντ λάιν. Διότι χθες το πρωί είχε νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Κιθ Μπένσον για να ενημερωθεί περί της παρουσίας του Αμερικανού στο καμπ των Σίξερς και λίγο αργότερα ο Βασίλης Καββαδάς σημείωνε ότι παραμένει σε επαφή με τους «κίτρινους» και θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

 

Η υπόθεση του τελευταίου ψηλού που θα προστεθεί στο ρόστερ εξελίσσεται σε γρίφο για δυνατούς λύτες. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στις πρώτες ημέρες της συνεργασίας του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Αρη, πριν ακόμη ο «Δράκος» συνειδητοποιήσει το οικονομικό πρόβλημα στην πραγματική του μορφή, το πλάνο του για τη θέση του βασικού σέντερ έγραφε το όνομα του Βασίλη Καββαδά. Στην πορεία διαπίστωσε τι πραγματικά ισχύει στην ΚΑΕ σε οικονομικό επίπεδο και τη δυσκολία στην επιβολή συνθηκών παραμονής του 25χρονου σέντερ. Ωστόσο, μέχρι τα τέλη του Αυγούστου ήλπιζε ότι θα μπορούσε να ανατρέψει την αρνητική κατάσταση. Κάπου εκεί άρχισε να χάνει την πίστη του και στράφηκε σε άλλες λύσεις. Κάποιες περιπτώσεις είχαν χαθεί, αυτή του Κιθ Μπένσον παρέμενε διαθέσιμη. Υπό αυτές τις συνθήκες εισηγήθηκε την απόκτηση του Αμερικανού.

 

Από τότε μεσολάβησε διάστημα τριών εβδομάδων, ο Καββαδάς παραμένει δεσμευμένος με τον Αρη και δίχως ουσιαστική προοπτική στα χέρια του. Υπό αυτές τις συνθήκες οι δύο πλευρές άνοιξαν νέο κύκλο επαφών και ο ίδιος ο παίκτης παραδέχθηκε χθες στον Ρ/Σ Yellow Radio ότι «είμαστε σε επαφή, θέλω να μείνω και μακάρι να μείνω». Αυτό που είχε προτείνει ο Αρης στον παίκτη ήταν αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με μείωση αποδοχών της τάξεως τουλάχιστον του 30% και την «ένταξη» των χρωστούμενων στο νέο συμβόλαιο. Αυτή η πρόταση δεν είχε γίνει αποδεκτή από την πλευρά του παίκτη, φαίνεται όμως ότι πλέον συζητείται. Την ίδια ώρα βέβαια ο Αρης κρατάει ανοιχτή την υπόθεση του Μπένσον. Χθες επικοινώνησε με τον ατζέντη του, ρώτησε πότε ο παίκτης μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη, δίχως όμως να έχει συμφωνήσει μαζί του σε αυτονόητα πράγματα.

X