ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπαίνουν θεμέλια στον ΠΑΟΚ του Champions League

Μπαίνουν θεμέλια στον ΠΑΟΚ του Champions League

Η εβδομάδα που αρχίζει σηματοδοτεί την έναρξη στο στήσιμο του νέου ρόστερ

Μπορεί η κυρίως δουλειά να αρχίζει στα τέλη Ιουνίου για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι μέρες που διανύουμε είναι άκρως σημαντικές για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Ειδικά, η εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα θα συνδυαστεί με τις πρώτες κινήσεις στο “μείνε-φύγε” στο υπάρχον ρόστερ.

 


Όπως έχει γράψει και τις προηγούμενες μέρες η “Μ”, αυτή την εβδομάδα αναμένεται οριστική εξέλιξη στο θέμα των ανανεώσεων των Βαρέλα, Σάκχοφ και Κάνιας. Τα δεδομένα στις τρειος περιπτώσεις τα έχουμε αναλύσει. Ο Βαρέλα έχει στα χέρια του εξαιρετική πρόταση (περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως) για τριετές κλειστό, καλύτερη από κάθε άλλη ευρωπαϊκής ομάδας, ενώ στον Σάκχοφ ξεπερνά τις 700.000 ευρώ. Και ανάλογα με την απάντηση του Ουρκανού θα κριθεί και το αν θα γίνει κίνηση για τον Κάνιας.

 


Παράλληλα, αναμένεται να αρχίσουν να προκύπτουν νέα και για όσους αποχωρούν από την ομάδα. Ήδη για τον Σιαμπάνη υπάρχει σχεδόν δεδομένη μετακίνηση στον Παναθηναϊκό, ο Γλύκος βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου, ενώ και ο Μαλεζάς κλείνει έναν πολύ σημαντικό κύκλο παρουσίας στον Δικέφαλο. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τόσκα και ο Καρέλης που αγωνίστηκαν δανεικοί και ψάχνουν κι αυτοί το επόμενο βήμα τους, ενώ ο ΠΑΟΚ θα ψάξει λύση και για παίκτες όπως ο Κάτσε και ο Ουάρντα που δεν υπολογίζονται και υα πρέπει να πάρει αποφάσεις για Κουλούρη και Χατζηισαΐα.

 


Όλα τα παραπάνω θα επηρεάσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, ειδικά το ποιοι ακριβώς θα μείνουν από τους παίκτες πρώτης γραμμής.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (20/5)

X