ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Μπέλα Θορν πόσταρε γυμνές φωτογραφίες της λόγω εκβιασμού

Η Μπέλα Θορν πόσταρε γυμνές φωτογραφίες της λόγω εκβιασμού

Διέρρευσε μόνη της τις φωτογραφίες για να προλάβει έναν χάκερ

 

Η Μπέλα Θορν δημοσίευσε στο Twitter γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες ισχυρίζεται πως χρησιμοποιούσε ένας χάκερ για να την απειλεί, λέγοντας πως ήθελε έτσι να «ανακτήσει την δύναμή της».

 

«Τα τελευταία 24ωρα με απειλούν με γυμνές φωτογραφίες μου. Νιώθω αηδία. Νιώθω πως με παρακολουθούν, σαν κάποιος να μου έχει αφαιρέσει κάτι το οποίο ήθελα να δει μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο», έγραψε η 21χρονη ηθοποιός, δημοσιεύοντας screenshots από τα γραπτά μηνύματα με κάποιον που λέει πως της χάκαρε τις φωτογραφίες.

 

«Μπορώ να κοιμηθώ καλύτερα απόψε γνωρίζοντας πως πήρα πίσω την δύναμή μου. Δεν μπορείς να ελέγξεις την ζωή μου και ποτέ δεν θα το καταφέρεις», πρόσθεσε στο μήνυμά της, απευθυνόμενη στον χάκερ.

 

Η Μπέλα Θορν, πρώην σταρ των «Famous in Love» και «Duff» στο Disney Channel, είπε στο Hollywood Reporter πως προσπαθούσε να παραμείνει ψύχραιμη όλες αυτές τις ημέρες επειδή πιστεύει πως αυτός που την απειλεί «ακούγεται σαν 17 ετών».

 

«Όσο θυμωμένη και να είμαι, δεν θέλω να καταστραφεί η ζωή από μερικά 17χρονα επειδή δεν σκέφτονταν καθαρά», τόνισε η ίδια. Η ηθοποιός πρόσθεσε πως ο χάκερ τής έδειξε επίσης γυμνές φωτογραφίες και από άλλους διάσημους. Άνθρωποι

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

 

 


X