ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπάσιμο Ιβάν κόντρα στις διαθέσεις της Κυβέρνησης

Μπάσιμο Ιβάν κόντρα στις διαθέσεις της Κυβέρνησης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεται σε «ρυθμιστή» του παιχνιδιού

Δυναμικό μπάσιμο ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του τηλεοπτικού σταθμού που βρίσκεται στην κατοχή του, για τις ομάδες που είναι τηλεοπτικά άστεγες και όπως είχε αναφερθεί πρόσφατα, εάν δεν εξασφαλίσουν τηλεοπτική στέγη και τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα, δεν προτίθενται να συμμετέχουν στο νέο Πρωτάθλημα. Η προσφορά που ετοιμάζει ο Σαββίδης, μέσω του καναλιού που διαθέτει (Epsilon TV, θα αγγίξει, τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

 

Επί της ουσίας μία κίνηση που θα προκαλέσει πάταγο ετοιμάζει o τηλεοπτικός σταθμός, Epsilon TV, που ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες αποκλειστικά ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσω του Μetropolis 95.5 (θυμηθείτε εδώ), το Epsilon TV θα καταθέσει πρόταση για τις ομάδες της Super League οι οποίες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο (Αρης, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη).

 

Η αρχική πρόταση της ΕΡΤ για τις άστεγες τηλεοπτικά ομάδες ανέρχονταν στα 30 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια έπεσε στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αν συνυπολογίσει κανείς και τη συμφωνία της εταιρίας «Σουρωτή» με τη Super League για την κεντρική χορηγία του Πρωταθλήματος, γίνεται αντιληπτό πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να μπει ακόμη πιο δυνατά στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.  

 

Εφόσον περάσει η πρόταση του Σαββίδη και γίνει αποδεκτή από τις ομάδες του συνεταιρισμού, τότε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα βάλει νέους όρους, τους δικούς του, στο Πρωτάθλημα. Και με αυτόν τον τρόπο θα καθορίσει και την περιβόητη αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κόντρα με την Κυβέρνηση είναι ανοιχτή, καθώς από την μία υπάρχει η πρόταση της ΕΡΤ στις ομάδες και από την άλλη, έρχεται η πρόταση του Epsilon TV που βάζει νέα δεδομένα στο «τραπέζι».

 

X