ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μπαράζ; Απευθείας άνοδο»

«Μπαράζ; Απευθείας άνοδο»

Ο Ηλίας Ιγνατίδης μιλά στη Metrosport για τη μάχη της ανόδου, τον Αρη Παλαιοχωρίου, αλλά και τα γκολ που δίνουν βαθμούς

Ο Αρης Παλαιοχωρίου έκανε διπλό στα Κουφάλια κόντρα στον τοπικό Π.Α.Ο. και μάλιστα με ανατροπή (4-1). Δεν ήταν η πρώτη φορά. «Φέτος, έχουμε κάνει πέντε ανατροπές. Είναι ίσως έλλειψη συγκέντρωσης ή επαναπαυόμαστε και θεωρούμε ότι θα καταφέρουμε στη συνέχεια. Δεν ξέρω ειλικρινά.

 

Από την άλλη πλευρά, δείχνουμε χαρακτήρα. Δεν έχουμε άγχος. Συν τοις άλλοις, ο μέσος όρος του ρόστερ είναι μικρός. Εχουμε βλέψεις και το σημαντικό; Είμαστε οικογένεια. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας όπλο», δήλωσε αρχικά μέσω της «Metrosport» ο Ηλίας Ιγνατίδης.

 

Ο πρώτος σκόρερ του Αρη Παλαιοχωρίου μετρά σε 17 παιχνίδια, εννιά γκολ. Αποτελεί βασικό «γρανάζι» της ομάδας, διότι έχει ξεκινήσει από την αρχή σε όλα τα ματς. Στα Κουφάλια έβαλε δύο γκολ. Μπορούσε να βάλει και τρίτο. Του ακυρώθηκε τέρμα, ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία για χατ-τρικ.

 

Τί λέει όμως για τη φετινή πορεία της ομάδας; «Θέλουμε να είμαστε ψηλά. Μας αρέσει, που είμαστε πρώτοι, αν και έχουμε ένα ματς περισσότερο. Δεν μας λέει κάτι. Συνεχίζουμε. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Θέλουμε την απευθείας άνοδο. Οχι μέσω μπαράζ. Δεν μας φοβίζει η Βέροια, όσο μεγάλο όνομα κι αν είναι. Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός, γιατί δεν πρέπει να στραβοπατήσουμε. Κάθε αγώνας έχει ιδιαιτερότητες και δουλεύουμε ξεχωριστά».

 

Οσο για τα δύο γκολ; «Το γκολ σημαίνει καλή ομαδική προσπάθεια. Παίζει ρόλο η ικανότητα, αλλά και η τύχη. Είναι ουσιαστικά το τελείωμα μίας ομαδικής προσπάθειας. Σημασία έχει να μπαίνει γκολ, όχι ποιος το βάζει και ταυτόχρονα να μην δεχόμαστε…», υπογράμμισε ο 22χρονος Ιγνατίδης.

X