ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπαράλες: «Ξεκάθαρο πέναλτι, κανένα οφσάιντ»

Μπαράλες: «Ξεκάθαρο πέναλτι, κανένα οφσάιντ»

Παρατράγουδα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική με τη χρήση του βιντεοδιαιτητή

Σίγουρος ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Χερόνιμο Μπαράλες.

 

Ο παίκτης της ομάδας της Τρίπολης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ καθώς υπάρχει αντίπαλος παίκτης που καλύπτει ενώ ξεκαθάρισε ότι βλέποντας ξανά τη φάση καταλαβαίνει ότι είναι ξεκάθαρο πέναλτι.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για την επίμαχη φάση: «Είδα ξανά τη φάση και είναι ξεκάθαρο πέναλτι επιμένω για αυτό. Δεν υπάρχει οφσάιντ καθώς υπάρχει ένας παίκτης του Ολυμπιακού που μας καλύπτει. Γι' αυτό ο διαιτητής δεν σφύριξε οφσάιντ στη φάση και είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρόλο που κακώς δεν καταλόγισε το πέναλτι».

 

Για τη διαιτησία στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα τίποτα δεν έχει αλλάξει με τους διαιτητές. Είναι πάντα δύσκολο. Υποτίθεται ότι ήρθε το VAR για να βοηθήσει και από την πρώτη αγωνιστική έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Τώρα για τη φάση αυτή είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πέναλτι και όχι οφσάιντ».

 

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Στα φιλικά δεν πρέπει να δίνουμε και τόση σημασία ούτε εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Είναι ματς ανταγωνιστικά που πρέπει να δείξουμε πράγματα στον προπονητή, αλλά όχι επίσημα. Χθες η ομάδα μας είχε ευκαιρίες για να πάρει κάτι. Πρέπει να σταθώ στον Νίκο Παπαδόπουλο που είχε κάποιες καλές αποκρούσεις. Ο Ολυμπιακός είχε τις δικές του ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς. Σιγά – σιγά θα αποκτήσουμε ρυθμό και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

 

Για τον Ολυμπιακό: «Μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό το ροτέισον που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτήν τη στιγμή ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει στους ομίλους του Champions League και θα πάει στη Ρωσία για να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ».

X