ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Μπάνε ενημέρωσε τα μέλη της ΚΑΕ για τις εξελίξεις με Καραμάνο

Ο Μπάνε ενημέρωσε τα μέλη της ΚΑΕ για τις εξελίξεις με Καραμάνο

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Πρέλεβιτς να ενημερώνει τα μέλη για την πορεία των συζητήσεων με τον Γιώργο Καραμάνο

Σήμερα έλαβε χώρα το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπου ο Μπάνε Πρέλεβιτς ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου για τις εξελίξεις που υπάρχουν με τον Γιώργο Καραμάνο.

 

Παράλληλα, η ασπρόμαυρη ΚΑΕ χαιρετίζει τη συμμετοχή της ομάδας για τέταρτη διαδοχική σεζόν στο BasketBall Champions League, ενώ ευχαριστεί για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο από τη θέση του υπευθύνου Μάρκετινγκ, τον Κωνσταντίνο Στύλα.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την συμμετοχή όλων των μελών.

 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ για την πορεία των συζητήσεων και τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάση Κατσαρή και τον κ.Γιώργο Καραμάνο, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός του για την ανάληψη του Management της εταιρίας.

 

Τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν την επιθυμία τους να βρεθεί μία υγιής και βιώσιμη λύση για την ομάδα μπάσκετ και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών και τις τελικές αποφάσεις των κ.κ. Κατσαρή και Καραμάνου.

 

Το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει επίσης την συμμετοχή για 4η συνεχόμενη χρονιά στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League και υπενθυμίζει πόσο σημαντική μπορεί να είναι η Ευρωπαϊκή προοπτική για την ομάδα.

 

Ευχαριστεί τέλος τον Κωνσταντίνο Στύλα, που ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια προσέφερε πάρα πολλά στην εταιρία και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη συνέχεια».

X