ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπαμπαλιούτας: «Ο κόσμος μας μετέτρεψε το παιχνίδι σε γιορτή»

Μπαμπαλιούτας: «Ο κόσμος μας μετέτρεψε το παιχνίδι σε γιορτή»

Ο αθλητής του Ηρακλή δήλωσε πως δεν έχει ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα στα χρόνια που παίζει βόλεϊ

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για τους δύο αγώνες του Ηρακλή με την Μπενφίκα, την ατμόσφαιρα στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

 

Αναλυτικά:

 

Για τις διαφορές με τη Μπενφίκα: «Υπήρχε όντως μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά η πρόκριση χάθηκε στην Πορτογαλία, καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει από εκεί με καλύτερο σκορ, αφού στα δύο τελευταία σετ ήμασταν αρκετά κοντά. Σίγουρα η Μπενφίκα είναι πιο ποιοτική ομάδα και μας διάβασε καλά».

 

Τις τακτικές διαφορές: «Εμείς προσπαθήσαμε στο χθεσινό παιχνίδι να της χαλάσουμε την υποδοχή από το σερβίς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η Μπενφίκα έχει ψηλούς παίκτες και ήταν πολύ δυνατή κοντά στο φιλέ. Από την άλλη, κατάφεραν να μας πιέσουν στη δική μας την υποδοχή και έτσι δυσκολευτήκαμε ακόμα περισσότερο. Επίσης ο Αρμενάκης είχε γαστρεντερίτιδα και έτσι το έργο μας έγινε ακόμα πιο δύσκολο».

 

Το χειροκρότημα του κόσμου: «Η αντίδραση του κόσμου ήταν φανταστική. Αν κάποιος δεν είχε δει το παιχνίδι θα νόμιζε ότι εμείς κερδίσαμε με 3-0. Έχω παίξει πολλά χρόνια βόλεϊ, αλλά πρώτη φορά ζούσα κάτι τέτοιο. Ακόμα και οι παίκτες της Μπενφίκα χειροκρότησαν τον κόσμο μας στο τέλος του αγώνα. Είναι απίστευτο πως μετά την απουσία τόσων χρόνων από την Ευρώπη ο κόσμος αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε μία πραγματική γιορτή».

 

Το στόχο της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην τετράδα του Πρωταθλήματος. Οι ομάδες είναι πιο δυνατές από πέρυσι, όμως δεν είναι στο επίπεδο που ήταν η Μπενφίκα και έτσι πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις χτυπήσουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Έχουμε ακόμα δύο δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Από την άλλη θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Κύπελλο. Θέλουμε σαν ομάδα να ανεβαίνουμε σκαλί-σκαλί και νομίζω πως κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε».

X