ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μπακοδήμου για Αργυρόπουλο: «Όλη η Αθήνα ξέρει ότι ήταν άπιστος»

Μπακοδήμου για Αργυρόπουλο: «Όλη η Αθήνα ξέρει ότι ήταν άπιστος»

Την πιο αφοπλιστική συνέντευξη 16 χρόνια μετά το χωρισμό τους παραχώρησαν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος

 

Οι δυο τους μίλησαν στο περιοδικό ''OK!'' για τη σχέση που είχαν μεταξύ τους, για τον λόγο που τους οδήγησε στο διαζύγιο, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της ήταν πολύ... άπιστος!

 

 

«Είχες γίνει πολύ τοξικός, σε σημείο να μη μιλάμε!», ανέφερε η Μαρία, ενώ ο Δημήτρης απάντησε: «Το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία, έγινα κουρέλι. Ένιωθα ότι απέτυχα ως σύζυγος, γονιός και οικογενειάρχης».

 

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως υπήρξε περίοδος που δεχόταν πολύ σκληρή κριτική: «Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε μια περίοδος που ο Δημήτρης είχε φτάσει στο σημείο να μου κάνει μπούλινγκ. Έλεγε στα παιδιά «γιατί ντύνεται έτσι η μητέρα σας;» ή «γιατί έφτιαξε έτσι το σπίτι;».

 

Με τη σειρά του ο Δημήτρης αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε: «Η Μαρία ήθελε να είναι και άντρας της σχέσης, ο αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, δεν είμαι η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο, για να μου λέει τι να κάνω».

 

Η Μαρία αποκάλυψε και το περιστατικό που την έκανε να αποφασίσει να βάλει τέλος στον γάμο της: «Ένα βράδυ γύρισε ο Δημήτρης στις 06:00 το πρωί και μαζί του ήταν και η αστυνομία. Του είχαν ζητήσει να κάνει άλκοτεστ, εκείνος αρνήθηκε και τον κυνηγούσαν σε όλο το Ψυχικό. Εκεί είπα δεν αξίζει αυτό που βιώνω, πρέπει να τελειώνει αυτή η σχέση» και παράλληλα, ανέφερε: «Το ότι ο Δημήτρης ήταν άπιστος, το ξέρει όλη η Αθήνα».

X