ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μουστακίδης: «Ο Αρης φέτος είναι ομάδα του προπονητή της»

Μουστακίδης: «Ο Αρης φέτος είναι ομάδα του προπονητή της»

Την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων αλλά και για τη σταθερότητα της ομάδας εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Μουστακίδης και μίλησε για τη μέχρι στιγμής εικόνα του Αρη, τον προπονητή της ομάδας αλλά και  τη χημεία που δείχνει να έχει αποκτήσει.

 

Αναλυτικά:

 

Για το αν ο Αρης επηρεάστηκε από τη διακοπή: «Αυτό είναι κάτι το υποθετικό. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την ομάδα ώστε να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη γιατί είχε το χρόνο να δουλέψει έτσι ώστε οι παίκτες να αφομοιώσουν καλύτερα τα θέλω του προπονητή τους και να ενσωματωθούν με την ομάδα. Τα σημάδια δείχνουν ότι η ομάδα βελτιώνεται και έχω την εντύπωση ότι θα παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη».

 

Την ενσωμάτωση των νέων παικτών: «Όλοι οι νέοι παίκτες έχουν την ποιότητα να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα. Είναι ευχάριστη η αναμονή και για τον προπονητή αλλά και για τον κόσμο που περιμένει να δει εν δράσει τα νέα αποκτήματα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα γίνεται συνεχώς καλύτερη».

 

Αν βρίσκεται σε καλό δρόμο ο Αρης: «Το σημαντικότερο για μία ομάδα είναι η σταθερότητα. Μέχρι στιγμής ο Αρης παρουσιάζεται σταθερός από την αρχή της προετοιμασίας αλλά και των επίσημων παιχνιδιών. Μέχρι στιγμής η ομάδα παρουσιάζεται σοβαρή σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει και δείχνει να έχει πλάνο. Επίσης ο προπονητής έχει περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, ενώ οι παίκτες δείχνουν να έχουν αποκτήσει χημεία μεταξύ τους».

 

Για τον Σιώπη: «Πιστεύω ότι ο προπονητής δε θα αλλάξει πολλά πράγματα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Σίγουρα ωστόσο ο Σιώπης έχει την ποιότητα για να μπει άμεσα στη βασική ομάδα. Είναι πολυτέλεια για τον Αρη που τον έχει στις τάξεις του. Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίζει σε οποιαδήποτε από τις πέντε πρώτες ομάδες. Είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο μέσα στο γήπεδο. Ο Αρης έχει πλέον βάθος στο ρόστερ του και η ομάδα βγάζει μία αισιοδοξία».

 

Τις επιλογές παικτών του Ερέρα: «Ο προπονητής εκτός από καλούς παίκτες, διάλεξε και παίκτες που ταιριάζουν μεταξύ τους. Όπως είπα και πριν υπάρχει χημεία στην ομάδα. Επίσης πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες είναι πολύ δεμένοι με τον προπονητή τους. Κάθε παίκτης παίζει για την ομάδα και όχι για να ξεχωρίσει ατομικά. Ο Αρης είναι ομάδα του προπονητή. Αυτό φαίνεται τόσο από τη συμπεριφορά της ομάδας, όσο και από τον τρόπο που πανηγυρίζουν οι παίκτες τα γκολ».

X