ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μουρίνιο: «Κάποιοι παίκτες ενδιαφέρονται περισσότερο από άλλους»

Μουρίνιο: «Κάποιοι παίκτες ενδιαφέρονται περισσότερο από άλλους»

Οι ατάκες του Πορτογάλου τεχνικού στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Βαλένθια

Δεν κρύφτηκε πίσω από το «δάχτυλό» του ο Ζοσέ Μουρίνιο, στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Champions League με την Βαλένθια.

 

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων επικεντρώθηκαν στα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, στην τελευταία ήττα από την Γουέστ Χαμ με 3-1, αλλά και για το αν «τρίζει» η καρέκλα του στην ομάδα.

 

Ο «Special One» απάντησε μεταξύ άλλων: «Δεν πιστεύω ότι κινδυνεύει η θέση μου. Πιστεύω πως μερικοί παίκτες ενδιαφέρονται περισσότερο από κάποιους άλλους. Μετά από 20 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου, είμαι ακόμα το παιδί που ήμουν πριν από 20 χρόνια και εξακολουθώ να είμαι αφελής, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας παίκτης δεν είναι τίμιος», απάντησε σε όσους λένε πως οι παίκτες του δεν προσπαθούν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο.

 

Σχετικά με την «κρίση» που περνάει η ομάδα, με τα αρνητικά αποτελέσματα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Βλέπω μερικούς να είναι λυπημένοι όταν χάνουν και άλλους να είναι αδιάφορους. Το πρόβλημα είναι συνολικό, δεν φταίνε μόνο οι παίκτες. Η απόδοση των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο είναι συνέπεια πολλών παραγόντων. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

 

 

X