ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μου ζητούν κούρεμα με το σήμα του ΠΑΟΚ όταν πάρουμε το πρωτάθλημα»

«Μου ζητούν κούρεμα με το σήμα του ΠΑΟΚ όταν πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Φόρης Θεοδοσιάδης, ο πατέρας του μικρού παιδιού που εμφανίστηκε με κούρεμα α λα Πέλκα στην Τούμπα, μίλησε στο Metropolis 95.5.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φόρης Θεοδοσιάδης, ο πατέρας του πιτσιρικά, που εμφανίστηκε με κούρεμα α λα Πέλκα πριν την έναρξη του αγώνα με τη Λάρισα.

 

Ο πατέρας κομμωτής μίλησε χθες για πρώτη φορά στο Metrosport.gr για τη συγκίνηση που αισθάνθηκε όταν είδε τον γιο του μαζί με τον Πέλκα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την επαγγελματική του δραστηριότητα ως κομμωτής: «Αυτά τα σχέδια τα κάνω χρόνια, είναι η δουλειά μου. Το κάνω χρόνια, είναι μια συνηθισμένη εικόνα εδώ στα Γιαννιτσά, τα παιδιά να κυκλοφορούν με τέτοια κουρέματα. Ειδικά το καλοκαίρι, έρχονται οι πιτσιρικάδες και μου ζητούν σχέδια τον Δικέφαλο, αλλά και άλλα σχέδια. Πολλοί μου έχουν πει ότι θα κάνουν κούρεμα με σχέδιο τον Δικέφαλο όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Και τους περιμένω. Διότι είμαι σίγουρος πως θα έρθουν γιατί θα πάρουμε το Πρωτάθλημα».

 

Για τη λατρεία του γιου του για τον Πέλκα: «Είναι κολλημένος με τον Πέλκα. Είναι λογικό. Από τότε που άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο του εξήγησα ότι τον γνωρίζω, ότι είναι από την πόλη μας, ότι πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Όλα τα παιδιά τον αγαπούν. Απλά λίγο παραπάνω αυτός, επειδή έτυχε να του μιλήσω για τον παίκτη και έτσι ξεκίνησε η λατρεία του γι’ αυτόν».

 

Για το αν έχει ξανασυναντήσει τον Πέλκα: «Ήταν η πρώτη φορά που τον είδε στον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Δημήτρης ζει στη Θεσσαλονίκη, έχει υποχρεώσεις δεν μπορεί να είναι πολύ στα Γιαννιτσά. Κι εγώ είχα χρόνια να τον δω στα Γιαννιτσά».

 

Ακούστε όσα είπε ο Φόρης Θεοδοσιάδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X