ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μου ομολόγησαν ότι δέχθηκαν προτάσεις για να χειραγωγήσουν αγώνες»

«Μου ομολόγησαν ότι δέχθηκαν προτάσεις για να χειραγωγήσουν αγώνες»

Η ελπίδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο προβληματισμός του και το ερώτημα που τον ενοχλεί...

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξέφρασε δημόσια τον προβληματισμό του μετά από το ματς με τον ΟΦΗ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια την Τρίτη (4/2), ωστόσο σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ακόμη κι αν σκέφτεται να το πράξει, δεν θα το κάνει πριν από τη λήξη του Πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα, ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου τοποθετήθηκε και για τις εξελίξεις με τους χειραγωγημένους αγώνες, καθώς και για τη νέα εισαγγελική έρευνα, την οποία αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΙ.

«Πάντα είχα την ελπίδα μέσα μου ότι θα ξεκινήσει η κάθαρση. Ως πρώτο βήμα, είχα την άποψη ότι όσο μικρή προσφορά κι αν έχουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε, διότι αν βρεθούμε ακόμη περισσότεροι, έτσι θα καθαρίσουμε.

Μετά την κατάθεση μου, έρχονται και μου ομολογούν αρκετοί ότι δέχθηκαν προτάσεις παρόμοιες για να χειραγωγήσουν παιχνίδια. Το ερώτημα είναι όμως γιατί σιωπούν; Με ενοχλεί, όταν μου απαντούν. ‘Πού να μπλέξω’.

Ειδικά όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους, που έχουν να δώσουν πολλά.

Αμεση προτεραιότητα μας πρέπει να είναι η εξαφάνιση τέτοιων φαινομένων για να διαμορφωθεί καλύτερο περιβάλλον», δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στη «Δίκη», που είπε ακόμη ότι ο «πρώτος που έπρεπε να τρέξει είναι ο πρόεδρος της διοργανώτριας».

X