ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μου φέρθηκε άνανδρα και ανέντιμα ο Βελόπουλος»

«Μου φέρθηκε άνανδρα και ανέντιμα ο Βελόπουλος»

Σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε μέσω του Metropolis 95.5 ο υποψήφιος βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Θανάσης Νασίκας.

Νέα επίθεση κατά του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Θανάσης Νασίκας με αφορμή την απόφαση του πρώτου να επιλέξει την έδρα της Λάρισας προκειμένου να εκπροσωπηθεί στο ελληνικό Κοινοβούλιο, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να μείνει εκτός Βουλής.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την κράτησή του: «Δεν μπορούσαν να με κρατήσουν. Δεν έγινε καν δικαστήριο. Ο εισαγγελέας όταν διάβασε τις κατηγορίες του Βελόπουλου δεν πείστηκε ότι πρέπει να δικαστώ και διέταξε προκαταρκτική. Στο κρατητήριο έμεινα από τα χαράματα έως τις 5-6 μ.μ.. Σηκώθηκα νωρίς επειδή είμαι αγρότης, οι αστυνομικοί περίμεναν έξω από το σπίτι μου και με ευγενέστατο τρόπο μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω. Οι αστυνομικοί ήταν άψογοι».

 

Για τους λόγους για τους οποίους υπέβαλε μήνυση εναντίον του ο Βελόπουλος: «Θα αποδειχθεί στο δικαστήριο ποιος απείλησε ποιον. Εγώ θα αθωωθώ και αυτός θα δικαστεί. Στα μάτια του λαού της Θεσσαλίας έχει ήδη δικαστεί. Δεν θα τολμά να έρχεται ούτε στη Λάρισα, ούτε σε άλλο νομό της Θεσσαλίας. Δεν είναι απειλή. Σας μεταφέρω τι λέει ο κόσμος. Έκλεψε την έδρα από τους αγρότες. Η έδρα αυτή ήταν των αγροτών και των κτηνοτρόφων».

 

Για την απόφασή του να επιλέξει την έδρα της Λάρισας: «Δεν ήταν δικαίωμά του. Εγώ μόλις είδα ότι δήλωσε υποψηφιότητα στη Λάρισα, τον πήρα τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε ότι θα επιλέξει την Πάτρα ή τη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή το βράδυ δήλωσε ότι η έδρα της Θεσσαλίας ανήκει στους αγρότες, εννοώντας εμένα. Τη Δευτέρα το πρωί, αυτός ο άναδρος είπε ότι θα επιλέξει την έδρα της Θεσσαλονίκης. Από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι τι μεσολάβησε; Εγώ ξέρω, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Ψάξτε να βρείτε ποιος βγήκε, τι δουλειά κάνει και τις σχέσεις μαζί του».

 

Για την παρουσία του στο κόμμα: «Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν τέσσερα άτομα στο κόμμα. Εγώ ήμουν υπεύθυνος για όλη τη Θεσσαλία. Γύρισα όλη τη Θεσσαλία με έξοδα δικά μου, με κόπο και χρόνο. Στρατολόγησα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και με εξαπάτησε».

 

Για το θέμα με τις «Επιστολές του Ιησού Χριστού»: «Τον τελευταίο χρόνο πήρα χαμπάρι πολλά πράγματα. Περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει. Η έδρα αυτή δεν είναι ούτε δική μου, ούτε δική του. Είναι των αγροτών. Μου φέρθηκε ανέντιμα και άνανδρα».

X