ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μου άσκησε πίεση ο Σαββίδης μετά τις ήττες στα ντέρμπι»

«Μου άσκησε πίεση ο Σαββίδης μετά τις ήττες στα ντέρμπι»

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την φετινή σεζόν, τα λάθη που έγιναν και για την πίεση που δέχτηκε από τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Αφορμή γι' αυτό ήταν μία ερώτηση για τα λάθη που έχει κάνει. «Είναι φυσιολογικό να κάνει ένας προπονητής λάθη και κάναμε λάθη.

 

Αν δεν κάνεις, είσαι από άλλο πλανήτη. Δεν είναι σημαντικό αυτό, σημαντικό είναι να παλεύεις κάθε ημέρα, για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να βρεις λύσεις», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Είχαμε κάποιες σκληρές συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο, μετά από αρνητικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο ή μετά από κάποιες ισοπαλίες.

 

Μου άσκησε πολλή πίεση στις συζητήσεις μας. Και ήμουν πολύ νευρικός εκείνη την στιγμή. Γιατί σκεφτόμουν πως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά από ότι παρουσιάζονταν. Αφού έφευγα από τα meeting, έλεγα στον εαυτό μου, στο τέλος έχει δίκαιο. Γιατί είμαι στον ΠΑΟΚ; Έπρεπε να βρω λύσεις. Και έπρεπε να κερδίσω το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Και εάν δεν το κάνω, θα έρθει κάποιος άλλος. Πρέπει να μάθεις να διορθώνεις τα λάθη».

X