ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μου αρέσει ο νέος μου ρόλος, μπορεί την άνοδο ο Απόλλων» (aud)

«Μου αρέσει ο νέος μου ρόλος, μπορεί την άνοδο ο Απόλλων» (aud)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, Εντουάρντο Μπρίτο

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, Εντουάρντο Μπρίτο και μίλησε για την επιστροφή του στον Απόλλωνα και τη Θεσσαλονίκη, τον προπονητή του και το νέο του ρόλο στην ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την επιστροφή του στον Απόλλωνα: «Το ήθελα πολύ, έγινε τελικά η επιστροφή και είναι όλα καλά. Η ομάδα και πριν έρθω εγώ ήταν σοβαρή, μπορεί να πετύχει το στόχο της, είναι οργανωμένη ομάδα. Τα αποδυτήρια είναι καλά, τα παιδιά είναι πολύ καλά και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Για τον προπονητή του: «Όταν ξέρεις τι ζητάει ο κόουτς είναι καλύτερα τα πράγματα, για μένα ακόμη είναι λίγο διαφορετικά και προσπαθώ όσα περισσότερο μπορώ να προσαρμοστώ. Τα παιδιά με βοηθάνε σε αυτό, να γίνει πιο γρήγορα. Η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Πρέπει να μάθω το νέο ρόλο στην ομάδα, ήρθα για να βοηθήσω και θεωρώ πως θα είμαι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

 

Για το νέο του ρόλο ως φορ στην ομάδα: «Πρώτη φορά παίζω ως επιθετικός, είναι άλλο στυλ. Πρέπει να παίζω με πλάτη, πάντα έβλεπα γήπεδο αν έπαιζα δεκάρι. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, να κρατάω την μπάλα και να είμαι όσο πιο κοντά στο τέρμα. Μου αρέσει ο νέος μου ρόλος αλλά χρειάζομαι ακόμη χρόνο για να τον μάθω. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μου αρέσει και εμένα αυτό».

 

Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο για να φέρουμε ξανά τον κόσμο στις κερκίδες».

 

 

X