ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δύσκολα στο 100% ο Κουέστα, ευχάριστη έκπληξη ο Αρης αν...» (audio)

«Δύσκολα στο 100% ο Κουέστα, ευχάριστη έκπληξη ο Αρης αν...» (audio)

Ο Λάκης Νικολάου μίλησε για το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Ισπανού τερματοφύλακα

Εάν καταφέρει να κρατηθεί ο Άρης στη συνέχεια θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με όσα είπε ο Λάκης Νικολάου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

 

Παράλληλα μίλησε και για την κατάσταση του Χουλιάν Κουέστα που πιθανόν να αγωνιστεί με νάρθηκα και υποστήριξε ότι είναι δύσκολο για τον τερματοφύλακα του Αρη να είναι στο απόλυτο της ετοιμότητάς του. 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον τραυματισμό του Κουέστα: «Είναι δύσκολο ένας τερματοφύλακας με κάποιο κάταγμα να είναι 100% έτοιμος. Παίζει ρόλο και η βαρύτητα του τραύματος. Νάρθηκες υπάρχουν αλλά θα πρέπει ο διαιτητής να τους εγκρίνει. Νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο οι αθλητές δεν επηρεάζονται. Εξαρτάται και από την ψυχολογία του παίκτη. Μέσα στον αγώνα τα ξεχνάς όλα, δεν σε επηρεάζει, θα το θυμηθείς όταν το χτυπήσεις».

 

Για το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει που ο Άρης γύρισε. Με ευχαριστούν και οι δυνατότητες του.  Εάν καταφέρει να κρατηθεί και στη συνέχεια τότε θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είναι ο γνωστός ΠΑΟΚ με τις δυνατότητες του και ίσως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου».

 

Ακούστε όσα είπε ο Λάκης Νικολάου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

 

X