ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μου άρεσε ο Ηρακλής, μπορεί την 5η θέση ο Άρης» (audio)

«Μου άρεσε ο Ηρακλής, μπορεί την 5η θέση ο Άρης» (audio)

Ο Δημήτρης Σπανός στο Metropolis 95.5 για τη νίκη της Κέρκυρας επί του Ηρακλή και την αμφισβήτηση για Βοσνιάδη και Πάκο Ερέρα.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός και αναφέρθηκε στο ματς της ομάδας του με τον Ηρακλή και τις εξελίξεις στον Άρη με την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Πάκο Ερέρα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες που έχουν ως στόχο το Πρωτάθλημα. Δοκάρι και μέσα είσαι πετυχημένος, δοκάρι και έξω είσαι αποτυχημένος. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ μας. Το κρατάμε και συνεχίζουμε».

 

Για την εικόνα του Ηρακλή: «Μου άρεσε ο Ηρακλής, έχει την κατοχή της μπάλας, δεν φοβάται να παίξει, δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο».

 

Για την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Βοσνιάδη: «Δεν μπορώ να πω αν πρέπει να φύγει ή όχι. Για μένα πρέπει να μείνει. Είναι φίλος μου, κύριος και καλός προπονητής. Δεν λειτουργούν οι ομάδες με βάση τη βούληση της πλειοψηφίας. Οι αποφάσεις είναι για λίγους. Όταν εγώ χρειάστηκε να πάρω κάποιες αποφάσεις σαν προπονητής, οι πιο πολλοί ήταν αντίθετοι. Και τις περισσότερες φορές δικαιώθηκα. Σημασία έχει αυτός που πρέπει να πάρει την απόφαση να έχει καθαρό μυαλό ώστε να σκεφθεί τα πράγματα καθαρά και όχι όπως ο πολύς κόσμος. Εγώ είδα μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Θα είναι μια ομάδα που θα βρίσκεται μέσα στο Πρωτάθλημα ως την τελευταία αγωνιστική. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τα θέλω του Ηρακλή. Μπορεί να ζητούν μια ομάδα που θα ήθελαν να έκανε 30 νίκες».

 

Για τον Άρη και την αμφισβήτηση για τον Πάκο Ερέρα: «Για να κρίνεις την πορεία μιας ομάδας πρέπει να την κρίνεις βαθύτερα. Με εξαίρεση το ματς με την ΑΕΚ, σε όλα τα άλλα παιχνίδια ο Άρης αδικήθηκε από τον εαυτό του ή την τύχη. Έχασε πέναλτι με τον ΠΑΟΚ, είχε δοκάρι και αυτογκόλ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πολλές ευκαιρίες σε άλλα ματς. Όλα έχουν να κάνουν με τη συγκυρία. Αν μπορούν να την ξεπεράσουν, ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να τερματίσει στην 5η θέση. Αυτό βλέπω εγώ που είμαι απ’ έξω. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα διοίκησης. Και η διοίκηση του Άρη τώρα σκέφτεται πιο σοβαρά και πιο μυαλωμένα από όλα τα χρόνια που ήταν στο τιμόνι της».

 

X