ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μονομαχία με φόντο την Ευρώπη στο Περιστέρι

Μονομαχία με φόντο την Ευρώπη στο Περιστέρι

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών οι «κιτρινόμαυροι» δοκιμάζονται (19:00, Metropolis 95.5) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Πεισμωμένος, μετά από τον τρόπο που χάθηκαν δύο βαθμοί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, και χωρίς φόβο ο Αρης φιλοξενείται σήμερα (19:00) στο Περιστέρι με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά των έξι βαθμών από τον Ατρόμητο.

 

Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για τους κιτρινόμαυρους, κόντρα σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις, που βασίζει το παιχνίδι της στην ποιότητα και στα τρεξίματα που διαθέτει σαν σύνολο. Υπάρχουν ωστόσο τα στοιχεία τα οποία μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τον Αρη. Από τη μία η αυτοπεποίθηση και ο χαρακτήρας νικητή που καλείται να δείξει η ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Και από την άλλη, το γεγονός ότι στα τελευταία δύο ματς με τον 53χρονο στον πάγκο τα σημάδια αγωνιστικής εξέλιξης είναι εμφανείς.

 

Αγωνιστικά,  ο Έλληνας προπονητής για πρώτα φορά είχε να διαχειριστεί μαζεμένες και σημαντικές, οι οποίες μάλιστα τον οδηγούν σε αλλαγή διάταξης και προσώπων. Ο Αρης θα στερηθεί επιθετικά τις… υπηρεσίες των Ντιγκινί και Μαρτίνες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο τραυματίας Ούγκο Σόουζα και  ο Θωμάς Ναζλίδης, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

 

Την αποστολή του Άρη συνθέτουν οι Κουέστα, Καντιμοίρης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Φραν Βέλεθ, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μενέντεθ, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης, Ιντζόγλου.

X