ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο μονόδρομος για τον Ηρακλή και η πιθανή λύση από το fund

Ο μονόδρομος για τον Ηρακλή και η πιθανή λύση από το fund

Η επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είναι συνδεδεμένη μόνο με την εξαγορά ενός ΑΦΜ ομάδας

Η επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είναι συνδεδεμένη μόνο με την εξαγορά ενός ΑΦΜ ομάδας η οποία αγωνίζεται σε μία από τις δύο πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Σ’ αυτό συμφωνούν όλοι. Και εκείνοι οι οποίοι έχουν κάνει την ανάγκη φιλότιμο και στέκονται δίπλα στην ομάδα στα γήπεδα της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣΜ και οι υπόλοιποι που προτιμούν τις Κυριακές διαφορετικό τρόπο διασκέδασης.

 

Οι “κυανόλευκοι” συμμετέχουν με νέο σήμα και με το ΑΦΜ του τμήματος βόλλεϊ, οπότε ακόμη κι αν πάνε όλα πρίμα σε τέσσερα χρόνια θα επιστρέψουν σε επαγγελματική κατηγορία… μεταλλαγμένοι.

 

Αρα οι όποιες ηθικές αναστολές για αλλοίωση του τυπικού μέρους της ιστορίας της ποδοσφαιρικής ομάδας, έχουν φύγει από το προσκήνιο. Σ’ αυτή τη λογική λοιπόν η εξαγορά ενός ΑΦΜ με λίγα ή καθόλου βάρη και την αλλαγή του ονόματος τής ομάδας που θα το πουλήσει σε ΠΑΕ Ηρακλής, είναι η περισσότερο ενδιαφέρουσα περίπτωση.

 

Ενα τέτοιο deal όμως προϋποθέτει μπάτζετ το οποίο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Αρα ο Ηρακλής, λογικά θα είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει να παλεύει για τέσσερα, τουλάχιστον, χρόνια στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

 

Η “Μ” αποκάλυψε πριν από 20 ημέρες το ενδιαφέρον εκπροσώπων ξένου fund για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Γυμναστικού Συλλόγου.

 

Η αναμενόμενη συνάντηση τους με τη διοίκηση του Γυμναστικού την επόμενη εβδομάδα, ίσως να αποτελέσει την αφετηρία για τη σχηματοποίηση του πλαισίου του ενδιαφέροντος. Το ζήτημα όμως θα παραμένει η διαχείριση της πρότασης.

 

Οι δογματισμοί και οι εμμονές δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για αποφάσεις που θα γυρίσουν σελίδα τον Σύλλογο.

 

Οπως και οι αποφάσεις οι οποίες θα είναι προϊόν λαϊκισμού ή συναισθηματικής φόρτισης. Στο κάτω κάτω υπάρχει απεριόριστος χρόνος μέχρι να παρθεί η καλύτερη για τον Σύλλογο απόφαση. Κι αυτό γιατί τέτοιες διαδικασίες είναι χρονοβόρες και σκοντάφτουν, συνήθως, σε τυπικά κωλύματα.

 

FOCUS

 

Ο Γιαννάκης πάντα έπαιζε μπάλα με τους καλύτερους, γι’ αυτό και σήκωσε πολύ ψηλά τον πήχη της υπεράσπισης του. Αλλωστε δεν παίζει κανείς με ποινικά θέματα που μπορεί να… στραβώσουν.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X