ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μονόδρομος για τον Ηρακλή η επιστροφή στις νίκες

Μονόδρομος για τον Ηρακλή η επιστροφή στις νίκες

Με μοναδική επιδίωξη την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ο Ηρακλής δοκιμάζεται στο Ηράκλειο απέναντι στον Ηρόδοτο (15:00, Metropolis 95.5).

Νίκη προκειμένου να συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση-τουλάχιστον-της 2ης θέσης ή νέο στραβοπάτημα και παραμονή στην αμφιβολία και ανυποληψία των μεσαίων θέσεων της βαθμολογικής κατάταξης και φυσικά ακόμη πιο μακριά από την επίτευξη του φετινού στόχου.

 

Τόσο απλή είναι η προσέγγιση του αγώνα (15:00, Metropolis 95,5) του Ηρακλή με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από την απρόσμενη όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση εντός έδρας ισοπαλία με τον Πλατανιά και για αυτούς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Κάτι άλλωστε που παραδέχθηκε και ο Μανουέλ Ρόκα που χαρακτήρισε ως μονόδρομο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

 

Ο ισπανός τεχνικός που περιμένει να δει αντίδραση και σε καμία περίπτωση επανάληψη των σοβαρών λαθών στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του το προηγούμενο Σάββατο, αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα. Περόνε και Κουτρομάνος είναι τραυματίες και αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής.

 

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή το όνομά του στο απουσιολόγιο πρόσθεσε και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης που σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του χέρι. Αντίθετα εντός αυτής και για πρώτη φορά βρίσκονται τρεις εκ των νεοαποκτηθέντων την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τους Καχριμάν, Μπορίκο και Καθάριο.  

 

Οι «18» που ταξίδεψαν χθες το μεσημέρι για την Κρήτη είναι οι Καχριμάν, Γιαγκιόζης, Βιτλής, Καζναφέρης, Γκναμπούγιου, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μουνιόθ, Πτηνόπουλος, Ντούνης, Καθάριος, Κλέιτον, Ρόβας και Μπορίκο.  

X