ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μολέντο: είναι ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΟΚ;

Μολέντο: είναι ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΟΚ;

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού

Ο ΠΑΟΚ δίνει ρέστα για την απόκτηση του Μολέντο! Οι αποδείξεις είναι πολλές. Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη- στο ξεκάθαρο στιλ «κλείστον και φέρτον στη Θεσσαλονίκη»- ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε χθες στην Αθήνα. Ήταν η δεύτερη αποστολή του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή με το ίδιο αντικείμενο: την ολοκλήρωση της μεταγραφής του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού.

 

Την πρώτη επέστρεψε με άδεια χέρια, σε μια πρώτη αναγνώριση του εδάφους εκεί που οι μάνατζερ παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, χωρίς να είναι απολύτως γνωστό  ποιος εκπροσωπεί ποιόν και με τι αντίτιμο. Στην χθεσινή κάθοδο τα πράγματα ήταν καλύτερα. Γιατί ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει επί του παρόντος ένας δρόμος, αυτός του δανεισμού.

 

Την αποφασιστικότητα του Ιβάν Σαββίδη δείχνει και ένα ακόμη πράγμα: η γενναιοδωρία του να προσφέρει στον Παναθηναϊκό 500.000 ευρώ για δανεισμό του παίκτη για πέντε μήνες! Δηλαδή 100.000 ευρώ το μήνα! Απλησίαστο νούμερο που προκαλεί ζάλη. Στην Παιανία είναι σίγουρο ότι θα πέταξαν την σκούφια τους από χαρά. Όταν τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αδυναμία του Παναθηναϊκού να καλύψει ακόμη και τα έξοδα μετάβασης στην Λιβαδειά, τα 500.000 ευρώ μοιάζουν με δώρο εξ΄ ουρανού.

 

Όπως όλα δείχνουν η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Όμως εδώ εγείρεται κι ένα ακόμη θέμα: είναι ο Μολέντο ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας του; Εντυπωσιακός σε σωματικά προσόντα, περίπου στο ίδιο κόψιμο με τον Βαρέλα, δεν τον συμπληρώνει αλλά τον επαναλαμβάνει…

 

Οι προπονητές έχουν ένα αξίωμα: οι δύο στόπερ θα πρέπει να έχουν διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά ώστε ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον και μαζί οι δύο να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για το κέντρο της άμυνας. Από τον ΠΑΟΚ δεν λείπει ένας παίκτης του στυλ του Βαρέλα αλλά ένας που μπορεί να τον συμπληρώνει. Στυλ Κοντρέρας δηλαδή, ικανός να χτίζει το παιχνίδι από πίσω.Είναι αυτός ο Μολέντο;

X