ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μύθου: «Βάλαμε ένα λιθαράκι για να κοιτάξει και πιο πάνω ο σύλλογος»

Μύθου: «Βάλαμε ένα λιθαράκι για να κοιτάξει και πιο πάνω ο σύλλογος»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, του Μακεδονικού.

Πανηγυρισμοί για την ομάδα του Μακεδονικού, που μετά από μία δύσκολη χρονιά κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Β’Εθνική δύο αγωνιστικές πριν λήξει το πρωτάθλημα.

 

Η ιστορική αυτή άνοδος, γιορτάστηκε έντονα μετά την λήξη του αγώνα, με παίκτες και επιτελείο να λούζονται με νερό και σαμπάνιες, ενώ και ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Ανδρώνης  μοίρασε συγχαρητήρια 

 

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μύθου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη μεγάλη επιτυχία:

 

Για την άνοδο στην Α2: «Ως σύλλογος δεν θεωρούμε επιτυχία την άνοδο μας στην Α2. Ο Μακεδονικός είναι μεγάλη ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία. Αντικειμενικά όμως αν δούμε την παρουσία της ομάδας τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε στην αφάνεια, άρα με αυτά τα δεδομένα είναι μια επιτυχία. Βάλαμε ένα λιθαράκι για να κοιτάξει πιο πάνω ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια».

 

Για το αν μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα ο Μακεδονικός:  «Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλές ομάδες που είναι κομήτες, εμφανίζονται για 2-3 χρόνια και μετά χάνονται από τον χάρτη. Ο Μακεδονικός κάνει μικρά και σταθερά βήματα για να καταφέρει σιγά σιγά την επιστροφή. Σίγουρα η ιστορία μας είναι μεγάλη."

 

 

X