ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μυθικό ποσό στα πόδια παίκτριας του GNTM για το Survivor 3!

Μυθικό ποσό στα πόδια παίκτριας του GNTM για το Survivor 3!

Η παίκτρια του GNTM, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», δέχθηκε πρόταση από την Acun Medya να συμμετάσχει στο Survivor 3.

 

Η Μέγκι Ντρίο από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του Greece’s Next Top Model έγινε η αγαπημένη του Twitter με τις ίντριγκες, αλλά και τα «ελληνικά» της.

 

 

 

Οι αδερφές Ράντη αποκάλυψαν σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τα παρακάτω:

 

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι παίκτρια που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ χτύπησε το τηλέφωνό της πριν λίγες ημέρες και άκουσε “θα έρθεις στο Survivor;”. Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μέγκι δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor. Με πάρα πολλά χρήματα, άκρως δελεαστικό το ποσό που της δώσανε, δηλαδή δε λες εύκολα όχι. Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η Μέγκι. Η Μέγκι θέλει Survivor που να πεινάει; Γιατί το αγαπάει το φαγητό! Ή θέλει κάποια εκπομπή, κάποια καρέκλα σε εκπομπή και αυτό είναι που περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά; Αν την πρόταση του Survivor συνοδέψει και μια πρόταση ότι θα πάρεις και μια εκπομπή ή θέση σε πάνελ αν έρθεις, δε θα πει τόσο εύκολα όχι. Αλλά το αγαπάει το φαγητό η Μέγκι».

 

 

X