ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μυθική πρόταση της Αλ Νασρ για τον Κόντε!

Μυθική πρόταση της Αλ Νασρ για τον Κόντε!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αλ Νασρ υπερκαλύπτει τη ρήτρα του Πέδρο Κόντε και του έχει προτείνει τεράστιο συμβόλαιο για να τελειώσει την μεταγραφή.

Οι ιθύνοντες της Αλ Νασρ στόχευαν αρχικά στον Πρίγιοβιτς, η συμφωνία δεν έκλεισε αλλά ήταν διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να γυρίσουν με έναν επιθετικό στην πατρίδα τους. Και όπως όλα δείχνουν με έναν φορ που έπαιζε στην Ελλάδα, αφού ο επόμενος στη λίστα τους είναι ο Πέδρο Κόντε. Μάλιστα, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και δεν είναι απίθανο να υπάρξει θετική κατάληξη και σις τρεις πλευρές. Αυτό που απομένει είναι το «ναι» του Ισπανού επιθετικού.

 

 

Η Αλ Νασρ δεν καλύπτει απλά την ρήτρα του παίκτη που κοστολογείται στα 900.000 ευρώ αλλά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ποσό! Ταυτόχρονα, δίνουν στον Κόντε το συμβόλαιο της ζωής του και όπως όλα δείχνουν το deal πολύ δύσκολα θα στραβώσει. Τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι των Αράβων βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με τον ατζέντη του 29χρονου Ισπανού επιθετικού ώστε να τελειώσει η υπόθεση της μεταγραφής του.

 

Όπως φαίνεται η μετακίνηση του θεωρείται τόσο δεδομένη που μέχρι και ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει στην μεταγραφική αγορά τον αντικαταστάτη του!

X