ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η μητέρα του λοχία στον Κουβέλη: Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;

Η μητέρα του λοχία στον Κουβέλη: Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;

Συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης

 

Η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη απηύθυνε ερώτημα στον κ. Κουβέλη: «Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ», χωρίς, ωστόσο, να πάρει κάποια απάντηση στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.

 

 

Νωρίτερα, ο Φώτης Κουβέλης είπε στη μητέρα του φυλακισμένου για 13η ημέρα λοχία ΕΠΟΠ ότι «είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλουμε».

 

«Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε. Η διαβεβαίωσή μας προς εσάς είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά» είπε επίσης ο κ. Κουβέλης.

 

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, ο οποίος συναντήθηκε με τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μαζί με τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, «οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών».

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

X