ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μητέρα της 22χρονης που αυτοκτόνησε: «Υπήρχε "ροζ" βίντεο!»

Μητέρα της 22χρονης που αυτοκτόνησε: «Υπήρχε "ροζ" βίντεο!»

Η αποκάλυψη της μητέρας της 22χρονης Λίνας, φοιτήτριας του ΑΠΘ Θεσσαλονίκης

 

Η φοιτήτρια του Βιολογικού Τμήματος του ΑΠΘ, Λίνα Κοεμτζή, έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Η μητέρα της συνεχίζει μέχρι σήμερα να αναζητά την αλήθεια, αποκαλύπτοντας πριν λίγο καιρό ότι η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία επειδή την εκβίαζαν.

 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του «E», η μητέρα της 22χρονης ανέφερε: «Εκβίαζαν την κόρη μου ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικές φωτογραφίες της και την ώθησαν στην αυτοκτονία».

 

Όπως αποκάλυψε, κάποιοι είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες και video ερωτικού περιεχομένου της κόρης της και τα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

 

«Την εκβίαζαν. Δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες. Ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα και την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της», πρόσθεσε.

 

Σύμφωνα με την ίδια, το νέο στοιχείο που εμφανίστηκε μέσα από την αποκρυπτογράφηση του λογαριασμού της στο Facebook αποκαλύπτει τη δράση ερασιτέχνη φωτογράφου από τα Γιαννιτσά, ο οποίος είχε καταφέρει να πείσει την κοπέλα να φωτογραφηθεί γυμνή.

 

«Βρέθηκε ένα καινούργιο μήνυμα στο Facebook της Λίνας, όπου αυτός ο φωτογράφος από τα Γιαννιτσά έχει βίντεο την ώρα της γυμνής φωτογράφισης. Τη βιντεοσκοπούσε παράλληλα και του λέει η Λίνα: "Το βίντεο της φωτογράφησης μου είπε κάποιος ότι το είδε. Τι το έκανες αυτό το βίντεο;" και της απαντάει αυτός ότι το έσβησε και τότε του λέει η Λίνα: "Μα και εκείνος πώς το είδε τότε;”. Άρα το βίντεο υπάρχει, είναι υπαρκτό και προέρχεται από τον συγκεκριμένο», δήλωσε η μητέρα της στο «Πρώτο Θέμα».

 

πηγή:newsbomb.gr

X