ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μίροσλαβ Στοχ: Ο άστατος γόης έγινε πρότυπο οικογενειάρχη (pics)

Μίροσλαβ Στοχ: Ο άστατος γόης έγινε πρότυπο οικογενειάρχη (pics)

Ο Σλοβάκος επιστρέφει στην Τούμπα και το metrosport.gr εξετάζει τις αλλαγές του

Πέντε χρόνια μακριά από την Τούμπα όχι μόνο ωρίμασε ποδοσφαιρικά αλλά και ως χαρακτήρας. Ο κοντός με τη μοϊκάνα που λάτρευε την νυχτερινή ζωή και δεν άφηνε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη ανήκει πια στο παρελθόν και στη θέση του υπάρχει ένας σωστός σύζυγος και μπαμπάς. Ο Μίροσλαβ Στοχ άφησε πίσω του τα νυχτερινά παραστρατήματα, ερωτεύτηκε, έκανε οικογένεια και δεν θα άλλαζε για τίποτα την τωρινή ζωή του.


Η «άστατη» εργένικη ζωή

Επιρρεπής στα σκάνδαλα, στα ποτά και στις γυναίκες. Ο Σλοβάκος μέσος φρόντιζε να μην απασχολεί μόνο με τις επιδόσεις του τον τύπο αλλά και με τα νυχτερινά του κατορθώματα. Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που φωτογράφιζαν έναν ποδοσφαιριστή που δε φρόντιζε τον εαυτό του, λάτρευε το ποτό και το γυναικείο φύλο.

 

Μερικά από τα «κατορθώματα» του:

 

Α) Έχει συλληφθεί από την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης να οδηγεί μεθυσμένος

 

Β) Ιστοσελίδα της Σλοβακίας έφερε στο φως βίντεο που τον έδειχνε να χορεύει με μια κοπέλα

 

 

Γ) Όντας στην αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας αποφάσισε να διασκεδάσει με άλλους τρεις συμπαίκτες του, ανάμεσα τους και ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Βάις, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρά τη σχετική απαγόρευση του προπονητή. Μια επιλογή που τον έφερε αντιμέτωπο με ένα βαρύ πρόστιμο αλλά και με την κριτική των Σλοβάκων φιλάθλων.

 

Δ) Έχει πρωταγωνιστήσει σε video clip

 

 

Πρότυπο οικογενειάρχη

Tα χρόνια πέρασαν και ο Στοχ βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Η εντυπωσιακή Πάουλι Μπεντζετίεβα όχι μόνο έκλεψε την καρδιά του Σλοβάκου αλλά τον μετέτρεψε σε έναν σωστό οικογενειάρχη. Τα ποτά, τα ξενύχτια και οι γυναίκες αποτελούν πλέον παρελθόν. Ο «Μίνο» είναι αφοσιωμένος στη σύζυγο και τον μόλις δύο ετών γιο του. Περνά τις ελεύθερες του ώρες μαζί τους, έχει γίνει «σπιτόγατος» και προσπαθεί συνεχώς να γίνει καλύτερος για εκείνους. Μάλιστα, μετά τη γέννηση του γιου του έκανε τατουάζ στο στήθος με το πρόσωπο του. 

 

 

 

 

X