ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μυροφορίδης: «Κανείς μας δεν είναι πάνω από τον Αρη» (audio)

Μυροφορίδης: «Κανείς μας δεν είναι πάνω από τον Αρη» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Της κακομοίρας» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Αρη για τις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την ομάδα

 

Ο πιο πολυσυζητημένος άνθρωπος στον Αρη τελευταίες μέρες, ο Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε ζωντανά στο Metropolis 95,5.

 

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη μίλησε στην εκπομπή «Της κακομοίρας» για τις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την ομάδα, για την οποία τόνισε ότι κανείς δεν είναι υπεράνω της και πώς θα ανέβει στη Superleague με αυτόν ή χωρίς αυτόν.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Μυροφορίδης:

 

Για την κόντρα που έχει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη: «Αν δεν συμφωνούμε όλοι με όλους υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχει ο τρόπος που λέγονται κάποια πράγματα, ο καθένας έχει την άποψή του».

 

Για το θέμα που προέκυψε μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον Πανιώνιο και τη φημολογούμενη επίθεση προς αυτόν από τον Super 3: «Ξέρεις ότι είμαι Πόντιος και μάλιστα δύσκολος. Έχω υπογράψει εγώ συμβόλαιο ότι θα κερδίσω 50 ματς; Ο καθένας μπορεί να διαμαρτυρηθεί όποτε θέλει. Ίσα-ίσα οι «σουπεράδες» είναι δίπλα μου όσο δεν μπορεί να καταλάβει άνθρωπος και γενικά όλος ο κόσμος του Αρη. Όλοι αγαπάνε τον Άρη, «σουπεράδες» και μη. Δεν αγαπάνε τον Μυροφορίδη και τον Καρυπίδη, τον Αρη αγαπάνε. Άμα θέλουμε να δημιουργήσουμε ίντριγκα με λογάκια δεξιά κι αριστερά ο καθένας μπορεί να πει ότι είναι υπέρ αυτού η υπέρ του άλλου. Εδώ υπάρχει το κοινό καλό. Πάνω από τον Αρη δεν είναι κανένας μας».

 

Για το αν συνεχίσει στον Αρη: «Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλους. Εγώ είμαι λίγο πιο δύσκολος άνθρωπος στο κομμάτι του γηπέδου. Ο Αρης θα ανέβει στη Superleague είτε με Μυροφορίδη είτε χωρίς Μυροφορίδη είτε με οποιονδήποτε. Είναι κάποια πράγματα που κάθεσαι και κάνεις ένα πλάνο ένα προγραμματισμό. Κάποια πετυχαίνουν, κάποια όχι».

 

Για αν υπάρχει «ρευστό» στον Αρη: «Φυσικά και υπάρχει. Από τη στιγμή που «κυλάει» η ομάδα, μια χαρά υπάρχει. Όταν έχει να πληρώσεις αμαρτίες του παρελθόντος, πολλά λεφτά, στα οποία μέχρι τώρα ανταποκρίνεσαι, τότε καλώς η κακώς υπάρχει».

 

Για το ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης βγάζει την εντύπωση ότι θέλει να ασχολείται με όλους και με όλα: «Ο Καρυπίδης καλά κάνει, έχει το άγχος και την τρέλα του για να βγει ο Αρης. Μην τα μηδενίσουμε όλα. Η λύσσα που έχει για να βγει η ομάδα είναι και δική μου λύσσα. Αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο. Άλλο οι κόκκινες γραμμές που υπάρχουν στις ομάδες τις οποίες βάζουν μεταξύ τους οι συνεργάτες. Όταν λέμε ότι συνεργαζόμαστε λέμε αυτό κάνω εγώ αυτό κάνεις εσύ. Αυτή είναι η δουλειά σου, για αυτό σε έφερα, για αυτό πληρώνεσαι, αυτό ήρθες να κάνεις. Μπορείς να το κάνεις, καλώς. Δεν μπορείς, παίρνεις το καπελάκι σου και στην ευχή της Παναγίας».

 

Ακούστε όσα είπε ο Παύλος Μυροφορίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Της κακομοίρας»

X