ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μυροφορίδης: «Ανταμείφθηκε ο Άρης, δεν θα έπεφτε ο Ηρακλής εάν...»

Μυροφορίδης: «Ανταμείφθηκε ο Άρης, δεν θα έπεφτε ο Ηρακλής εάν...»

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής των Άρη και Ηρακλή μίλησε για την πορεία των «κιτρίνων» και του Γηραιού και ψήφισε τους κορυφαίους της φετινής λίγκας

Ο Άρης και ο Σάββας Παντελίδης πήραν ότι τους άξιζε σύμφωνα με όσα είπε ο Παύλος Μυροφορίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Άρη και του Ηρακλή υποστήριξε ότι μετά τον Δεκέμβριο οι «κίτρινοι» έκαναν εκπληκτικά πράγματα, δούλεψαν σκληρά και ανταμείφθηκαν.

 

Επιπλέον, αναφερόμενος στον Γηραιό δεν απωποιήθηκε τις ευθύνες του αλλά τόνισε ότι η ομάδα δεν θα έπεφτε εάν δεν άλλαζε κατά 70% τον Δεκέμβριο.

 

Τέλος, έχρισε τον Λουτσέσκου κορυφαίο προπονητή και τον Βιεϊρίνια κορυφαίο παίκτη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον καλύτερο προπονητή της σεζόν: «Ο Λουτσέσκου, μην κοροϊδευόμαστε».

 

Για τον καλύτερο παίκτης της σεζόν: «Ο Βιεϊρίνια. Δεν μπορεί να είναι άλλος. Πρέπει να ξέρουμε τι άντερα έχει ο καθένας. Ο Βιεϊρίνια πήρε την ομάδα από το χέρι και την πήγε».

 

Για τον Κουλούρη: «Ήρθε η ώρα να παίξει στην ομάδα του. Το πιο εύκολο γκολ το έχει εκείνος, κανείς άλλος».

 

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Μετά τον Δεκέμβριο ο Παντελίδης και ο Άρης έκαναν εντυπωσιακά πράγματα. Πήραν αυτό που άξιζαν. Δούλεψαν, υποστήριζαν αυτό που είχαν και ανταμείφθηκαν. Δεν είναι εύκολη η Ευρώπη».

 

Για τον Ηρακλή: «Εάν η ομάδα διατηρούνταν μέχρι τον Δεκέμβριο θα είχα το μεγαλύτερο μερίδιο. Μετά η ομάδα ήταν κάτι άλλο. Δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει ο Ηρακλής. Ευθύνη έχουμε όλοι είτε μεγαλύτερη είτε μικρότερη».

 

X