ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μειώσεις αλλά και μεγάλα κίνητρα στα νέα συμβόλαια του Ηρακλή

Μειώσεις αλλά και μεγάλα κίνητρα στα νέα συμβόλαια του Ηρακλή

Μία ροή άρχισε να υπάρχει πλέον στον Ηρακλή, από την στιγμή που εμφανίστηκαν τα χρήματα του Σπύρου Παπαθανασάκη

Μία ροή άρχισε να υπάρχει πλέον στον Ηρακλή, από την στιγμή που εμφανίστηκαν τα χρήματα του Σπύρου Παπαθανασάκη και υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται συζητήσεις τόσο με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, όσο και με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

 

Είναι προφανές ότι ο κ. Παπαθανασάκης έχει κάποιους ανθρώπους που συμβουλεύεται, με πρώτο και καλύτερο τον Μάκη Σεντελίδη, αλλά βέβαια και τον νέο τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη αλλά και τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο. Στα συμβόλαια των παικτών, θα ακολουθηθεί μία κοινή γραμμή που έχει να κάνει με τα κίνητρα για την νέα σεζόν.

 

Σε μερικούς παίκτες ήχησε άσχημα η λέξη μείωση, από την στιγμή που έκαναν υπομονή τόσο καιρό όντας απλήρωτοι. Η πλειοψηφία θα υποστεί μείωση 5.000 Ευρώ, όμως θα υπάρχουν στα νέα συμβόλαια κάποιοι όροι που μπορεί να τους αποφέρουν τελικά πολλά περισσότερα χρήματα. Για κάθε ποδοσφαιριστή που θα έχει συμμετοχή σε νίκη εκτός έδρας, θα υπάρχει έξτρα πριμ 500 Ευρώ για κάθε νίκη και 300 Ευρώ για εντός έδρας επιτυχίες. Κοινώς, με αρκετές νίκες που μπορεί να πετύχει ο Ηρακλής, το ποσό μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο. Κι αυτό είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό κίνητρο για φιλόδοξους ποδοσφαιριστές.

X