ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μήνυμα τίτλου από τον Μελισσανίδη

Μήνυμα τίτλου από τον Μελισσανίδη

Σίγουρος ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Ήρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπάτων και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικό μαγαζί το Mutfak γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚτζής με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

 

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια με υγεία σε σας και στις οικογενειές σας. Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δωσουμε χαρά στους οπαδούς καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να συνεχίσει τονίζοντας:

 

«Και να σας πω ένα πράγμα: είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θελω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι και να παραμείνει έτσι όλο το κλίμα, να είμαστε: οικογένεια! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα. Να σας πω για ακόμα μια φορά καλή χρόνια, πάνω απ’ όλα υγεία και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

 

Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι: Χιμένεθ, Αραούχο, Βινίσιους, Αντωνίου και Μπουρουτζίκας (μασέρ).

X