ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μήνυμα αντεπίθεσης από τον Μπύρο πριν τον αγώνα στην Καλαμαριά!

Μήνυμα αντεπίθεσης από τον Μπύρο πριν τον αγώνα στην Καλαμαριά!

Ηγετική ομιλία του προέδρου της Δόξας Δράμας στους παίκτες λίγες μέρες πριν το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου - Στήριξη σε Διγκόζη

Λίγες μέρες πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών» μίλησε στους παίκτες, στέλνοντάς τους μήνυμα για αγωνιστική επανεκκίνηση.

 

Παράλληλα, ο Γιάννης Μπύρος εξέφρασε τη στήριξή του προς τον Άγγελο Διγκόζη.

 

Ο πρόεδρος των Δραμινών απευθύνθηκε πρώτα στους τέσσερις αρχηγούς (Γουνδουλάκη, Γκότοβο, Ριζογιάννη, Μαρκόπουλο) και τους είπε: «Θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση με όλους ποδοσφαιριστές και τους υπευθύνους της ομάδας, να σας ρωτήσω και να μου απαντήσετε με ειλικρίνεια αν έχετε κάποιο πρόβλημα μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό γιατί από την απάντηση σας θα εξαρτηθεί η περεταίρω φιλική συζήτηση που θέλω να κάνω με όλους».

  

«Όταν πρωτοήρθα στη Δόξα με ρώτησαν το στόχο που έχω. Αν ήθελα να κάνω μια ομάδα που να βολοδέρνει στην κατηγορία ή να κάνει πρωταθλητισμό. Ξέρετε όλοι ότι θέλω μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί γιατί και εγώ από τη φύση μου είμαι γεννημένος νικητής. Κατάφερα να έχω το μεγαλύτερο εργοτάξιο στον κόσμο, το οποίο θα παραμένει έτσι, όσο ζω. Επομένως το ίδιο προσδοκώ και για την ομάδα μου. Σας θέλω όλους ενωμένους σαν μια γροθιά. Δεν κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά.

 

Σας επισημαίνω πως αν τα επόμενα δύο αποτελέσματα δεν είναι καλά θα απομακρυνθούμε από την κορυφή 14 βαθμούς. Αν, λοιπόν, συμβεί κάτι τέτοιο καταλαβαίνετε θα απογοητευτούν όλοι και περισσότερο αυτός που πληρώνει. Επειδή όμως δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να χάσουμε το στόχο και επειδή είμαι από αυτούς που κτίζουν και δεν γκρεμίζουν, θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να μπορούν άνθρωποι σαν και μένα να σας σέβονται, να παραμείνουν στο ποδόσφαιρο.

 

Επιπλέον θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με τα πριμ ανόδου. Η Β’ Εθνική είναι μια κατηγορία χωρίς έσοδα, με την 3η και 4η θέση να είναι άχρηστες. Υποσχέθηκα πριμ ανόδου 30% που μεταφράζεται σε 220.000 ευρώ ή σε 10.000 ανά αγώνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αρκεί να επιτευχθεί ο στόχος. Συνεπώς έχετε ένα τεράστιο κίνητρο να παίξετε για τους επόμενους πέντε μήνες και να πληρωθείτε για τους οκτώ, κατακτώντας μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, όταν πραγματικά γνωρίζετε τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες.

 

Επειδή οι αγώνες κερδίζονται όχι με τα δικά μου λεφτά, αλλά με τα δικά σας πόδια, με την δική σας δίψα για διάκριση, με το δικό σας φιλότιμο, με το δικό σας επαγγελματισμό και με την δική σας δύναμη και καρδιά, δεν λέω τίποτε παραπάνω και αφήνω την ομάδα στους διοικούντες και όσους ποδοσφαιριστές θέλουν να προσπαθήσουν, με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο.

 

Θέλω να κλείνετε τα αυτιά σας στα όσα λένε κάποιοι φίλαθλοι. Μπορεί 100 να βρίζουν, αλλά υπάρχουν άλλοι 900 που είναι καλοί φίλαθλοι. Δεν μπορεί κάποιοι να αποφασίζουν ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 65ο λεπτό. Με τις φωνές δημιούργησαν περισσότερο πρόβλημα στην ομάδα, που στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού θα μπορούσε να παίξει καλύτερα και να δημιουργήσει κάποιες καλύτερες φάσεις, όπου με καθαρό μυαλό να είχαμε πετύχει γκολ και να μην χάναμε τους δύο βαθμούς. Θέλω τους φιλάθλους μας να έχουν τον ίδιο πολιτισμό που υπάρχει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Δεν γίνεται από μόνοι να καταδικάζουμε τον εαυτό μας».

X